Antena 3 CNN Actualitate Social Un medic militar din Sibiu, atac la un coleg de breaslă: „Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind?"

Un medic militar din Sibiu, atac la un coleg de breaslă: „Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind?"

Critici dure adresate unui coleg de breaslă de un medic militar de la Spitalul din Sibiu.

Într-o postare pe Facebook, angajata Spitalului Militar Sibiu critică modul cum a acționat un medic de familie în cazul unui pacient cu suspiciune de AV, pe care l-a trimis la spital cu mașina familiei, fără ambulanţă, la 40 de kilometri distanţă, fără să îi aplice niciun fel de tratament.

Femeia a primit un avertisment de la Asociaţia Medicilor de Familie din Sibiu, pe care l-a contestat la Tribunalul Vâlcea. 

Iată ce a scris medicul militar pe pagina sa de Facebook: 

„Cât de profund şi profesionist !!! Aceştia sunt medicii de familie; profesioniştii sistemului! Profund nemulţumiţi că siuiul nu merge, că asistenta trebe plătită, curentul electric, dările şi toate alea, ce credeţi că fac ei ???? Well, cam ce se vede - trimit pacienţii la Urgenţă ptr…… ex de specialitatea! Cât de bou poţi să fii, profesional vorbind? Fix/ exact cât se vede! Promit că voi publica în fiecare zi câte un prost, d ăsta cu pretenţii! Să l fac celebru! Că tot vreţi salarii ca ale fraierilor din Urgenţă …". 

Subiecte în articol: medic militar
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american