Antena 3 CNN Actualitate Un nou protest a avut loc în Piaţa Victoriei din Capitală - VIDEO

Un nou protest a avut loc în Piaţa Victoriei din Capitală - VIDEO

de S.T.    |   

Un nou protest a avut loc duminică seara în Piaţa Victoriei din Capitală. Acţiunea a început în jurul orei 18:00 şi s-a desfăşurat fără incidente.

UPDATE 22.30 - Protestul din Piaţa Victoriei se încheie.

UPDATE 22.00 - Numeroși protestatari au părăsit Piața Victoriei. Câteva sute continuă să protesteze.

UPDATE - Câteva mii de oameni şi-au dat întâlnire în faţa Guvernului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de modificările din justiţie. Mai multe artere de circulaţie au fost blocate .

Până în prezent nu au fost înregistrate incidente.

UPDATE - Restricţii în traficul rutier au fost impuse duminică seară pe mai multe tronsoane din Capitală, în timpul desfăşurării protestului din Piaţa Victoriei.

„Restricţii de trafic: Buzeşti sensul spre Victoriei, bretea Iancu de Hunedoara sens intrare în Piaţa Victoriei, Bvd. Aviatorilor sensul spre Piaţa Victoriei, Kiseleff de la Str. Arhitect Ion Mincu sens spre Piaţa Victoriei”, a informat Poliţia Rutieră.

Protestatarii au blocat duminică seara intrarea în Piaţa Victoriei, dinspre Bdul Kiseleff şi cea dinspre Bd. Aviatorilor.

Aproximativ 3.000 de manifestanţi s-au adunat în faţa Guvernului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de actuala guvernare, după ce mai multe organizaţii civice au anunţat organizarea evenimentului „Cod roşu de OUG”, pe Facebook.

La faţa locului se află jandarmi.

Subiecte în articol: protest Piata Victoriei protestatari
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!