Antena 3 CNN Actualitate Un pedofil abia ieșit din închisoare, surprins în timp ce agresa sexual un băiat de opt ani. A fost reținut

Un pedofil abia ieșit din închisoare, surprins în timp ce agresa sexual un băiat de opt ani. A fost reținut

Încă un copil atacat în scara blocului de un recidivist, abia eliberat din închisoare. Bărbatul, condamnat în trecut pentru fapte de pedofile a fost surprins în momentul în care încerca să molesteze sexual un băiat de 8 ani. S-a întâmplat în Brăila. 

Informațiile au venit de la unchiul băiatului de opt ani, care a povestit că bărbatul de 36 de ani a intrat în vorbă cu micuțul în timp ce acesta se juca cu mingea. Ulterior a încercat să-l ademenească și a ajuns cu el într-o scară de bloc.

Un locatar a văzut că ceva nu e în regulă, a sunat la 112 și a alertat vecinii. Înainte ca oamenii legii să ajungă la fața locului, pedofilul a încercat să fugă. 

Polițiștii au reușit să-l prindă. Acesta i-a amenințat cu o șurubelniță. 

Se pare că bărbatul ieșise recent din închisoare, după ce ar fi agresat doi copii de 9 și 11 ani. Nu a fost singura condamnare de acest fel. A mai fost închis în trecut pentru că a violat un minor. 

„Incidentul s-a întâmplat miercuri, pe strada Celulozei din municipiul Brăila. Poliţiştii au fost anunţaţi de un locatar. Locatarul a intervenit deoarece un bărbat de 36 de ani încerca să agreseze un copil. Bărbatul a fost prins de cetăţeni şi predat poliţiei. Ulterior a fost internat la spitalul de psihiatrie, iar azi (joi – n.r.) se reiau audierile. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuală a minorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJ Brăila, Laura Belciugan. 

 

Subiecte în articol: condamnat copil Brăila
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște