Antena 3 CNN Externe Diaspora Un student român de 19 ani, găsit mort în Brescia

Un student român de 19 ani, găsit mort în Brescia

Un român de 19 ani a fost găsit mort în Brescia, la poalele unui munte, iar polițiștii italieni încearcă acum să afle dacă a fost vorba de un accident sau o sinucidere.

George Marian Bica, un tânăr român de 19 ani, a fost găsit mort la poalele unui perete de stâncă, folosit de alpiniști pentru antrenamente, în apropiere de Brescia, scrie gazetaromaneasca.com.

Un alpinist a fost cel care l-a descoperit, pe 31 mai, în jurul orei 13.30, la poalele unui perete de cățărare pe versantul San Martino din cătunul Virle Treponti.

Corpul lui era plin de sânge și alpinistul a chemat imediat salvarea, dar ajutoarele au fost inutile. Medicul legist a stabilit că ora morții fusese între 10.00 și 11.00, în aceeași zi.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unui accident, dar și pe cea a unei sinucideri. Prietenii apropiați, alături de părinții victimei, au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia cu chetuielile de repatriere a corpului. Victima locuia de 10 ani la Rezzato și era în anul trei la Institutul Odontotehnic Fortuny din Brescia.

Conform primelor informații, tânărul a ajuns singur, de-a lungul unui traseu, pe vârf și apoi a căzut, murind pe loc. Este posibil să se fi aplecat prea mult deasupra peretelui muntos și a căzut în gol.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord