Antena 3 CNN Actualitate Un sucevean a intrat în sediul poliţiei deghizat şi cu buzunarele pline de canabis. Cum au reacționat polițiștii

Un sucevean a intrat în sediul poliţiei deghizat şi cu buzunarele pline de canabis. Cum au reacționat polițiștii

Un tânăr de 26 de ani, din Rădăuţi, care alimenta cu haşiş, canabis şi ecstasy tinerii din judeţul Suceava, a dat dovadă de un tupeu fantastic. Cornelius Cireşel Dicoiaş şi-a falsificat o uniformă de poliţist de frontieră şi două insigne de ofiţer antidrog, lansând zvonul că ar lucra la SRI şi ar avea „spatele” asigurat, scrie Adevărul.

În februarie, Dicoiaş a însoţit la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava un amic care trebuia să dea o declaraţie într-un dosar. Rădăuţeanul avea asupra sa 50 de plicuri cu canabis, în care se afla cantitatea de 43,4 de grame de drog.

Tânărul a zăbovit ceva timp în interiorul instituţiei, cât timp prietenul său dădea cu subsemnatul. După ce a părăsit sediul IPJ Suceava, individul a vândut unui alt bărbat cele 50 de plicuri cu canabis, moment în care aceştia au fost prinşi în flagrant de poliţişti.

Deşi ştia că este monitorizat de oamenii legii, Dicoiaş a continuat să vândă droguri, până în dimineaţa zilei de 25 iulie 2016, când a fost săltat de procurorii DIICOT Suceava.

Conform anchetatorilor, din luna octombrie a anului 2014 şi până în urmă cu o săptămână de zile, tânărul din Rădăuţi a vândut în jur de patru kilograme de canabis, obţinând peste 300.000 de lei din traficul de droguri.

Acesta a fost arestat preventiv, însă a făcut contestaţie şi magistraţii de la Curtea de Apel Suceava l-au eliberat sub control judiciar.

Subiecte în articol: Suceava traficant de droguri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori