Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un urs s-a cățărat pe o mașină de gunoi, în centrul orașului. Cum au rezolvat canadienii problema

Un urs s-a cățărat pe o mașină de gunoi, în centrul orașului. Cum au rezolvat canadienii problema

Un pui de urs a declanşat starea de alertă, miercuri, la Sibiu. Timp de trei ore, animalul s-a plimbat printre oameni şi a escaladat clădiri. De teamă că ar fi putut deveni agresiv, autorităţile au pus la cale o vânătoare de urgenţă. L-au împuşcat mortal înainte însă de a respecta toate procedurile. Şi chiar înainte să ajungă un veterinar cu tranchilizante.

Cazul a stârnit revoltă şi a declanşat anchete, mai ales că, tot la Sibiu, în urmă cu câţiva ani, un tigru scăpat de la Zoo a fost omorât în acelaşi mod.

În semn de protest față de situația de astăzi din Sibiu, WWF-Romania a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un material video ce prezintă un caz similar petrecut in Vancouver.

Un urs a ajuns în centrul orașului, iar oficialii canadieni au recurs la metode mai civilizate pentru a rezolva situația. Mai exact, ursul a fost tranchilizat, iar autoritățile chiar au avut grijă ca acesta să nu se rănească în momentul în care săgeata își face efectul.

Subiecte în articol: urs
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"