Antena 3 CNN Actualitate Inedit Unde au găsit polițiștii un deţinut care evadase de la Penitenciarul din Oradea. Bărbatul plănuise o adevărată escapadă romantică

Unde au găsit polițiștii un deţinut care evadase de la Penitenciarul din Oradea. Bărbatul plănuise o adevărată escapadă romantică

Un deținut din Penitenciarul Oradea a gândit o escapadă romantică care îl va costa însă scump. Bărbatul, care lucra, vineri, în jurul prânzului, alături de alţi 15 colegi de-ai săi la ecologizarea unor spaţii verzi din oraş a decis să-i lase de izbelişte pe aceștia și a fugit la un hotel din apropiere, unde avea întâlnire cu nevasta, scrie libertatea.ro.

La fel ca şi colegii lui, bărbatul este inclus într-un regim de detenţie deschis, fapt care-i permită să participe la diverse lucrări contractate de Penitenciarului Oradea în exteriorul locului de detenţie. Mai mult, astfel de echipe nu sunt supravegheate de gardieni.

Întâlnirea amoroasă a deţinutul cu nevasta a fost însă întreruptă de gardieni, care l-au dus imediat înapoi la Penitenciar. Aici, bărbatului i-a fost deschisă o procedură disciplinară şi i-a fost interzis să mai participe la activităţi lucrative în afara închisorii.

Subiecte în articol: detinut evadat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are