Antena 3 CNN Externe Uraganul Florence lovește SUA. Donald Trump îi avertizează pe americani: „Ar putea fi cea mai putenică furtună văzută vreodată. Fugiţi din calea ei”

Uraganul Florence lovește SUA. Donald Trump îi avertizează pe americani: „Ar putea fi cea mai putenică furtună văzută vreodată. Fugiţi din calea ei”

de S.T.    |   

Președintele Donald Trump îi avertizează pe locuitorii din Carolina de Nord și de Sud că trebuie să fugă din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialiștilor, cea mai puternică furtună văzută vreodată, cel puțin în estul Statelor Unite.

„Uraganul Florence pare să fie mai puternic decât se anticipează. Va sosi în curând. FEMA (Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă), serviciile de urgență și forțele de ordine sunt pregătite. Aveți grijă de voi!”, este mesajul lui Trump.

„Uraganul Florence se apropie cu repeziciune. Va ajunge aici în următoarele 48 de ore și ei spun că este cea mai puternică furtună pe care această țară a văzut-o și, în mod sigur, pe care au văzut-o în estul țării. Îi vom face față, suntem pregătiți. Fugiți din calea ei, nu vă jucați cu ea, este o furtună mare”, le transmite Trump americanilor.

Uraganul Florence, care va ajunge joi în SUA conform meteorologilor, va aduce rafale de vânt catastrofale şi inundaţii.

Subiecte în articol: uragan Donald Trump americani furtuna
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept