Antena 3 CNN Actualitate Veste bună pentru românii care își fac vacanțele în Grecia sau Bulgaria. Nu vor mai intra în izolare la întoarcere, din 15 iunie

Veste bună pentru românii care își fac vacanțele în Grecia sau Bulgaria. Nu vor mai intra în izolare la întoarcere, din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat că se lucrează la un pachet de măsuri prin care românii care se întorc din Bulgaria sau Grecia să nu mai fie nevoiți să stea în izolare 14 zile, la întoarcerea din aceste țări, din 15 iunie.

Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează situaţia din cele două ţări pentru vedea dacă acestea rămân sub coeficientul de risc privind infectarea cu noul coronavirus, adică sub pragul de 4 sau 5.

Până acum, în Grecia au fost raportate 2.937 de cazuri de infectare cu COVID-19, din care 179 de morţi și 1.374 de persoane vindecate. În Bulgaria, situația este similară cu 2.538 de astfel de cazuri dintre care 144 de decese și 1.123 de persoane vindecate.

Subiecte în articol: Bulgaria Grecia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"