Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a spus că fiica ei este grasă. Răspunsul mamei de devenit viral. Cum a pus-o la punct pe vânzătoare

I-a spus că fiica ei este grasă. Răspunsul mamei de devenit viral. Cum a pus-o la punct pe vânzătoare

Lexi Harris, o adolescentă de 13 ani din SUA, a trecut printr-o experiență neplăcută în timp ce se afla la cumpărături cu mama sa. Fata, care dorea să-și aleagă o ținută pentru banchet, a probat mai multe rochii, printre care și un model pe roșu, care nu i-a plăcut foarte mult pentru că era foarte mulat și nu o avantaja. Chiar înainte de a se duce înapoi în cabină pentru a se schimba, una dintre vânzătoare a venit spre ea și i-a spus că ar avea nevoie de un tip de lenjerie intimă care să-I subțieze corpul, sugerând astfel că fata are probleme cu greutatea.

Mama fetei i-a spus vânzătoarei că fata ei foarte frumoasă și că nu are nevoie de astfel de sugestii. Deranjată de comentariile femeii, mama adolscentei a decis să posteze un mesaj pe Facebook:

„Îmi doresc să-i fi  spus acelei vânzătoare că nu este ok ce a făcut, că sunt multe adolescente care au o părere foarte proastă despre ele. Fetele de toate vârstele și dimensiunile sunt perfecte pentru că așa le-a făcut Dumnezeu. Dacă ele se simt bine într-o anumită rochie, nu văd care e problema. Fata mea e înaltă, înoată, aleargă, dansează și face yoga. E în formă. Este frumoasă. Nu are nevoie să i se spună că nu este perfectă”.
 

Subiecte în articol: greutate rochie vanzatoare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei