Antena 3 CNN Actualitate Inedit Vecinul ei era zgomotos în timp ce făcea dragoste, așa că i-a strecurat un bilețel pe sub ușa de la intrare. Ce a urmat pare desprins din filme

Vecinul ei era zgomotos în timp ce făcea dragoste, așa că i-a strecurat un bilețel pe sub ușa de la intrare. Ce a urmat pare desprins din filme

O tânără care i-a trimis vecinului ei un bilețel în care îi cerea să fie mai puțin zgomotos în timpul partidelor de sex, a avut parte de o mare surpriză, o zi mai târziu.

Jenna Levine povestește, pe Twitter, că vecinul ei devenea din ce în ce mai gălăgios în timpul întâlnirilor intime cu partenerele sale, așa că și-a luat inima în dinți și, cu multă politețe, i-a scris câteva rânduri în care i-a explicat situația. 

”Simțiți-vă liber să faceți câtă dragoste doriți, dar, vă rog, la un volum mai mic. Mulțumesc”, i-a scris tânăra. 

Foto: Jenna Levine/Twitter

O zi mai târziu, Jenna a avut surpriza să găsescă strecurate pe sub ușa de la intrare o ciocolată și un bilet cu mesajul: 

Draga mea vecină, Îmi pare foarte rău pentru asta. Nu mi-am dat seama cât de tare ne manifestam, și știi și tu, uneori, zgomotul din timpul actului sexual amplifică senzația, evident, cu un preț pe care l-ai plătit tu, lucru pentru care îmi cer scuze atât de sincer.

Îmi pare atât de rău, sper că acest lucru nu s-a întâmplat prea des și mulțumesc foarte mult pentru cum m-ai atenționat. Voi încerca, cu siguranță, să fiu mai discret.

Și, hei, nu-ți face griji, nu vei fi singură pentru totdeauna. Va apărea și persoana potrivită pentru tine. Eu am fost singur 18 ani. Haha.

Încă o dată, îmi cer mii de scuze”.  
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!