Antena 3 CNN Actualitate Veste neaşteptată după moartea criminalului din Mehedinţi! Ce se întâmplă cu tânăra pe care a incendiat-o

Veste neaşteptată după moartea criminalului din Mehedinţi! Ce se întâmplă cu tânăra pe care a incendiat-o

Criminalul în serie din Mehedinţi, care a violat şi apoi a incendiat o fată în vârstă de 17 ani, a murit. Acesta era internat la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu Severin după ce a încercat sa se sinucidă în celula în care era inchis in urma deciziei de arestare preventivă. Ucigaşul era ţinut în viaţă de aparate, iar în ultimele zile starea lui se agravase. În cele din urmă, a suferit un stop cardio respirator. Între timp, starea tinerei de 17 ani a început să se stabilizeze, iar doctorii sunt încrezători.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Reporterul Roxana Ciucă a explicat că dosarul va fi clasat, pe motiv că persoana în cauză a murit, iar dacă tânăra va intenţiona să ceară daune morale materiale nu va avea câştig de cauză, deoarece individul nu avea bunuri pe numele său.

De altfel, cheltuielie de înmormântare vor fi suportate de Primăria din localitatea unde locuia, iar costurile se ridică la câteva zeci de mii de lei.

Criminalul nu avea rude în viaţă şi nicio persoană nu a venit să revendice trupul neînsufleţit al acestuia.

Roxana Ciucă, a anunţat că are veşti ''bunicele'' din partea Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

''Veştile sunt însă bunicele din partea Spitalului Grigore Alexandrescu. Dacă până acum v-am spus că fata se simte foarte rău şi sunt slabe şanse ca aceasta să supravieţuiască şi că doctorii speră la o minune, aflaţi că este stabilă. Un pic a început să se stabilizeze şi doctorii sunt încrezători până la urmă şi speră în acea minune de care vă vorbeam'', a anunţat Roxana Ciucă.

 

Subiecte în articol: criminal mehedinti tanara
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs