Antena 3 CNN Actualitate Social Vești bune pentru românii care își vor petrece minivacanța la munte. Sezonul de ski va fi deschis încă din această perioadă

Vești bune pentru românii care își vor petrece minivacanța la munte. Sezonul de ski va fi deschis încă din această perioadă

Căderile masive de zăpadă au şi o parte bună. Sezonul de ski se va deschide în acest an mult mai devreme decât în anii precedenţi. Sunt deja multe zone în care stratul de zăpada depăşeşte 30 de centimetri. Iar unde nu e suficient omăt, tunurile de zăpadă vor face minuni. 

Potrivit observator.tv, după ninsorile din ultimele ore, pârtiile de ski sunt gata să-i primească pe turişti în minivacanța de 1 Decembrie. La Sinaia se va putea skia pe pârtiile aflate la cota 2000. Stratul de zăpadă măsoară deja 36 de centimetri şi va mai creşte în orele următoare.

La Buşteni, pe pârtia din domeniul Kalinderu, s-au depus 25 de centimetri de zăpadă. 30 de centimetri măsoară stratul de zăpadă la Azuga, pe pârtiile Cazacu şi Sorica, iar din această seară vor funcţiona şi tunurile de zăpadă. Situaţie similară și la Predeal. Sunt 30 de centimetri de zăpadă naturală, iar stratul va crește consistent graţie tunurilor de zăpadă.

Tot în această minivacanță se deschid şi pârtiile de la Păltiniş, Cavnic şi Straja. Mare atenţie! Dacă aveţi la dumneavoastră tricolorul, sub orice formă, veţi putea folosi gratuit una dintre instalaţiile de transport pe cablu din Straja. 

Subiecte în articol: sezon ninsoare munte minivacanta romani turisti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs