Antena 3 CNN Actualitate Vești proaste pentru Gigi Becali. Instanța i-a respins cererea pentru reabilitare

Vești proaste pentru Gigi Becali. Instanța i-a respins cererea pentru reabilitare

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea de reabilitare judecătorească a lui Gigi Becali, omul de afaceri având mai multe interdicţii după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoarea. În plus, Gigi Becali este obligat de instanță la plata sumei de 200 de lei, cheltuieli judiciare către stat.

Omul de afaceri are dreptul să conteste decizia în termen de 10 zile de la publicarea ei.

George Becali s-a prezentat joi dimineaţa la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească, el având mai multe interdicţii după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoarea.

Citește și: Gigi Becali, despre judecătorul care l-a condamnat în dosarul Valiza: „A fost o bucurie să îl văd. Nu mi-a dat mult”

"Vin la Înalta Curte fără belele, vin cu pace adică, vin pentru albire. (...) Este, să spunem, o mică îndreptare. Interdicţiile sunt de a alege şi de a fi ales. Oricum nu mă interesează funcţia de demnitate publică, să aleg, să zicem aşa şi aşa. Ca să candidez nu mă interesează. Deci, nu e mare lucru. Trebuie această reabilitare. Dacă nu o ceri, nu o iei niciodată", a declarat Becali, la sediul Instanţei supreme.

El a fost eliberat condiţionat în aprilie 2016 din Penitenciarul Poartă Albă, după ce a executat un an şi zece luni de închisoare, din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni primită în trei dosare.

Citește și: Gigi Becali cere reabilitarea: Vin la Înalta Curte fără belele. Vin cu pace, pentru albire

Subiecte în articol: Gigi Becali
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic