Antena 3 CNN Actualitate Viața Nadiei Comăneci a fost dată peste cap de COVID-19. Mărturisirea neașteptată a Zeiței de la Montreal

Viața Nadiei Comăneci a fost dată peste cap de COVID-19. Mărturisirea neașteptată a Zeiței de la Montreal

COVID-19 i-a dat peste cap viața Nadiei Comăneci. Fosta mare gimnastă, în vârstă de 59 de ani, a ales să fie mai precaută decât mulți alții în ceea ce privește noul coronavirus, așa că în ultimele luni viața sa a fost departe de una nornală.

de Gabriel Dano    |   

"N-am mai ieşit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de faţă. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin şi se mai deschid portiţele de siguranţă. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez.

Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru ţara noastră şi pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de faţă aduce o bucurie şi un zâmbet, o speranţă că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta", a spus Nadia Comăneci, într-un interviu pentru DigiSport.

Stabilită în Oklahoma, Nadia era o prezență constantă la multe gale de renume ale sportului mondial sau diverse evenimente speciale nu neapărat dedicate gimnasticii, și călătorea, de regulă, în toată lumea.

Nadia Comăneci s-a retras din activitatea competiționala în 1984. Zeița de la Montreal are în palmares 24 de medalii câștigate la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

Subiecte în articol: Nadia Comăneci
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben