Antena 3 CNN Actualitate Una dintre victimele incendiului de la Matei Balș locuia la Mănăstirea Christiana din București: Stareța a identificat-o după crucea de la gât

Una dintre victimele incendiului de la Matei Balș locuia la Mănăstirea Christiana din București: Stareța a identificat-o după crucea de la gât

Una dintre victimele tragediei de la ”Matei Balș” venea de la Mănăstirea Christiana din București, Pipera. Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost transportată vineri la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, în stare gravă, și din păcate nu a mai putut fi salvată. Stareța mănăstirii a fost cea care a identificat-o, după cruciulița de la gât.

de Mia Lungu    |   

Stareța mănăstirii Christiana din Pipera a fost contactată de legiștii de la INML, acolo unde a fost dus trupul femeii decedate vineri în urma incendiului. Femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât.

Aceasta fusese internată la un centru de îngrijire a bătrânilor de la Mănăstirea Christiana. Sfâşiat de durere, fratele femeii a ajuns sâmbătă la IML şi a povestit că a fost sunat de poliţişti abia aseară.

Acesta le-a mărturisit reporterilor Antena 3 că este șocat și nu ințelege cum a putut avea loc o astfel de tragedie.

"Mi-a spus maică de la mănăstire, că era la un cămin de bătrâni la mănăstire. Ne-a spus că au sunat o de la IML de aici să ia niște date, i-au spus că are o cruce pe piept."

Din unele informații femeia ar fi fost găsită pe unui dintre balcoanele pavilionului. Însă fratele femeii susține că aceasta nu avea cum să iasă pe balcon pentru că starea medicală în care se afla nu îi permitea să se miște: "nu putea să se ridice singură"

O parte dintre rudele pacienților care au murit în incendiul de la Spitalul Matei Balș au ajuns sâmbătă la Institutul de Medicină Legală, pentru a identifica trupurile neînsuflețite.

Se vor efectua și teste ADN pentru patru dintre pacienți. Autoritățile nu au putut stabili identitatea acestora deoarece corpurile erau carbonizate.

Singura pacientă identificată a fost chiar femeia care a decedat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept