Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă, despre decizia ministrului Tudorel Toader: "Aștept ca domnul ministru să repecte legea"

Viorica Dăncilă, despre decizia ministrului Tudorel Toader: "Aștept ca domnul ministru să repecte legea"

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre decizia pe care o așteaptă din partea ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe care urmează să o facă publică în cursul zilei de astăzi. 

"Voi vedea ce decizie și care au fost punctele de la care a plecat domnul ministru atunci când va ieși și va anunța acest lucru. Eu aștept ca domnul ministru să repecte legea, să facă o analiză obiectivă și să ia deciziile care se impun legat de analiza pe care a făcut-o", a spus premierul. 

Întrebată dacă ia în considerare revocarea lui Tudorel Toader în cazul în care nu decide ce se așteaptă toată lumea, premierul a spus că nu s-a discutat despre acest lucru. 

"Vreau să fac o precizare pentru că am văzut că în spațiul public a existat informația că domnul ministru nu s-ar fi întâlnit cu oficialii japonezi și că ar fi încă o gafă diplomatică. Nu. După ce au apărut anumite informații care au produs îngrijorare în spațiul public, am discutat cu domnul ministru al Justiției, i-am spus să aibă întâlnirea cu ministrul Justiției din Japonia, s-a întâlnit cu dumnealui și cu oficialii, trebuia să mai facă câteva vizite să vadă sistemul juridic de acolo. I-am spus să vină în țară pentru că ceea ce a apărut în spațiul public a creat îngrijorare și cred că astfel de lucruri trebuie judecate de cei care sunt în măsură să o facă și anume cei din sistemul judiciar. ", a mai spus Dăncilă. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania