Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: „Nu există să nu intrăm în turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis”

Viorica Dăncilă: „Nu există să nu intrăm în turul doi. Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis”

de S.T.    |   

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, premierul demis Viorica Dăncilă, a declarat duminică, la Focşani, că pentru ea nu există varianta să nu intre în turul doi al alegerilor, adăugând că este „singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis”.

„Nu există nu intrăm în turul doi. Nu există pentru că sunt singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, pentru că ceilalţi am văzut că au ascultat ordinele candidatului Iohannis atunci când le-a spus să voteze moţiunea de cenzură. Cei care ascultă ordinele nu pot fi contracandidaţi, decât poate soldaţi disciplinaţi”, a răspuns Dăncilă, fiind întrebată de presă dacă are de gând să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD în caz că nu va intra în turul doi al prezidenţialelor.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. De asemenea, ea a fost întrebată şi cât de încrezătoare este că va intra în turul doi. „Sunt încrezătoare în susţinerea poporului român şi atâta timp cât crezi în oameni, crezi şi în posibilităţile tale”, a spus Dăncilă.

Citiți și:

Victor Ponta: Pro România nu votează Guvernul Orban

Sursă: Agerpres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor