Antena 3 CNN Actualitate El este Vivi, bărbatul din Galați care și-a strangulat soția până la moarte, în a treia zi de Crăciun. A sunat la 112, apoi a fugit

El este Vivi, bărbatul din Galați care și-a strangulat soția până la moarte, în a treia zi de Crăciun. A sunat la 112, apoi a fugit

Crimă oribilă într-un apartament din Galaţi, unde un tânăr în vârstă de 35 de ani şi-a ucis cu sălbăticie soţia în a treia zi de Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O Femeie de 30 de ani din Galați a fost omorâtă de soț. După ce ar fi comis fapta oribilă, bărbatul de 35 de ani a fugit.

A fost însă prins, iar joi s-a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Victima a fost găsită moartă de echipajul Ambulantei. Avea și urme de strangulare.

Chiar soțul a sunat la 112  și a spus că și-a bătut soția și a rugat să i se trimită un echipaj medical pentru că soția se simte rău.

Citește și: O femeie a fost bătută și strangulată până la moarte în locuința sa, la Galați. Chiar criminalul a sunat la 112

Acesta a mai precizat că va pleca de acasă, dar lasă ușa deschisă.

"Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost între timp prins și reținut. A fost găsit pe raza orașului, dar în alt cartier.

Crima a avut loc pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Cei doi aveau copii doua fete de 9 și 10 ani care nu erau acasă în momentul comiterii faptelor", a declarat procurorul Ovidiu Gheorghe Zaharia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Surse din ancheta spun ca soția voia să îl părăsească. Cei doi se certau din cauza banilor.

Subiecte în articol: Galați crima barbat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește