Antena 3 CNN Actualitate Vloggerul Colo a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a spus că minorele care se îmbracă provocator merită violate

Vloggerul Colo a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a spus că minorele care se îmbracă provocator merită violate

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online sub numele de Colo, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după afirmațiile scandaloase făcute pe internet referitor la minore.

Tânărul de 28 de ani, care are un număr de 850.000 de abonați pe Youtube, le-a transmis urmăritorilor săi că fetele minore care se îmbracă sumar ar trebui violate.

Colo e unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, cei mai mulți urmăritori ai săi fiind adolescenți cu vârste de sub 18 ani.

După ce afirmațiile făcute de Colo în video-ul respectiv au ajuns să fie cunoscute în spațiul public, prin intermediul presei, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă.

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a anunțat DGPMB.

Ulterior, când cazul său a devenit cunoscut, Alexandru Bălan a postat un nou video în care își cerea scuze pentru ceea ce a spus legat de minore, argumentând că erau niște glume și că nu reprezintă valorile în care crede.

Subiecte în articol: Colo
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile