Antena 3 CNN Actualitate Social Voia să-și ia permisul auto, așa că a apelat la un instructor. A făcut zeci de lecții cu el, iar cu doar patru zile înainte de examen a primit o veste teribilă. Ce a putut să îi facă instructorul

Voia să-și ia permisul auto, așa că a apelat la un instructor. A făcut zeci de lecții cu el, iar cu doar patru zile înainte de examen a primit o veste teribilă. Ce a putut să îi facă instructorul

Un tânăr pretinde că instructorul său auto s-a oferit să-l lase să-i folosească mașina pentru examenul pentru permis, dar apoi a anulat înțelegerea,deși băiatul luase mai mult de 70 de lecții cu el.

Danielsusține că instructorul său Clive și-a retras oferta cu doar patru zile înainte de examen.


Acest lucru înseamna că Daniel trebuia să găsească un alt instructor care să-l lase săi folosească mașina.

"Am avut aproximativ 70-80 de lecții cu acest tip, apoi mi-a spus că sunt gata  pentru examen și mi-a dat numărul lui.  Cu patru zile înainte de examen, mi-a spus că nu mai pot folosi mașina și că nu mă conduce la centrul de testare", a spus Daniel.

Băiatul a apelat la alt instructor și a reușit chiar să ia examenul, scrie mirror.co.uk.

Daniel a decis să-i spună lui Clive că a trecut testul și i-a trimis un mesaj. Daniel a postat mesajul pe Twitter, unde a avut mai mult de 15.000 retweet-uri.

Mulți foști studenți au spus că au avut parte de o situașie similarădin partea instructorilor.
 

Subiecte în articol: permis examen masina lectie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!