Antena 3 CNN Actualitate Vulpe lovită de o mașină, pe un bulevard din Capitală. Trecătorii au văzut-o rănită, ascunsă în tufişuri

Vulpe lovită de o mașină, pe un bulevard din Capitală. Trecătorii au văzut-o rănită, ascunsă în tufişuri

O vulpe a fost lovită joi seară de o mașină, în Sectorul 3 al Capitalei, pe bulevardul Nicolae Grigorescu. Animalul a fost rănit și s-a refugiat la marginea drumului, de unde a fost salvat de reprezentanții unui ONG.

Cei care au văzut vulpea au sunat la Autoritatea pentru supravegherea și protecția animalelor, unde nu au găsit pe nimeni, și la Poliția Locală. Primii care au ajuns la fața locului au fost reprezentanții unui ONG care au tranchilizat vulpea, scrie digi24.ro.

Reprezentant ONG pentru protecția animalelor: Dacă va fi cazul, vom interveni chirurgical. Nu cred că va mai putea fi redată în libertate și o vom păstra noi pentru că noi avem cel mai mare centru veterinar și adăpost pentru animale la Uzunu.

Anul trecut, în luna noiembrie, o vulpe a fost filmată în zona Ion Mihalache a Capitalei. După câteva zile, animalul a fost capturat de angajații Fundației Visul Luanei. Vulpea era într-o stare bună de sănătate și a fost vaccinată antirabic.
 

Subiecte în articol: vulpe
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!