Antena 3 CNN Actualitate Wizz Air nu va mai opera de pe Aeroportul Târgu Mureș

Wizz Air nu va mai opera de pe Aeroportul Târgu Mureș

Conducerea Aeroportului ‘Transilvania’ din Târgu Mureş a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că pentru următoarele două săptămâni singurul operator low-cost care foloseşte regulat acest aeroport a decis să îşi mute toate cursele pe Aeroportul din Cluj-Napoca, însemnând 23 de sosiri săptămânale şi 22 de plecări, având în vedere starea pistei de pe aeroportul mureşean, scrie punctul.ro.

‘Compania Wizz Air a luat decizia de a muta toate cursele de pe Aeroportul Internaţional Transilvania Târgu Mureş pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj Napoca, pentru o perioadă de două săptămâni. Recent am primit rezultatele expertizei tehnice asupra suprafeţelor de mişcare (pistă de aterizare/decolare) care atestă că ‘starea de degradare a îmbrăcămintei rutiere aeroportuare a înregistrat o îmbunătăţire în urma lucrărilor de întreţinere şi reparaţii efectuate. Capacitatea portantă determinată pe sectoare omogene utilizând valorile medii ale parametrilor de portanţă s-a păstrat în aceleaşi limite’. Decizia companiei Wizz Air subliniază încă o dată nevoia imperativă a unei reparaţii capitale a pistei Aeroportului Internaţional Transilvania Târgu Mureş. În acest sens conducerea Aeroportului împreună cu Autoritatea Tutelară – Consiliul Judeţean Mureş vor întreprinde toate demersurile necesare pentru a duce la îndeplinire acest obiectiv’, se arată în comunicatul de presă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului ‘Transilvania’, Peti Andras, a cerut scuze pasagerilor pentru acest inconveninent, arătând că înainte de interesul comercial prioritatea este siguranţa pasagerilor.

Subiecte în articol: Wizz Air aeroport
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”