Antena 3 CNN Show Showbiz X Factor revine la Antena 1 cu o serie BEST OF! Când îi poți revedea pe Delia, Cheloo, Ștefan Bănică sau Carla’s Dreams

X Factor revine la Antena 1 cu o serie BEST OF! Când îi poți revedea pe Delia, Cheloo, Ștefan Bănică sau Carla’s Dreams

Din 20 aprilie, Antena 1 difuzează în fiecare joi de la 20.30 o serie Best of X Factor cu 6 ediii speciale. Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, tefan Bănică, Horia Brenciu i Carla’s Dreams, toi cei nouă artiti care au fost, pe rând, jurai în cele ase sezoane difuzate până în prezent revin la Antena 1 în cele mai bune momente ale show-ului, dar i în filmări noi în care povestesc despre cele mai frumoase amintiri ale lor din acest show.

Cum la Best of X Factor se vor difuza momente din toate sezoanele, telespectatorii vor putea revedea cele mai reuite interpretări ale sutelor de concureni din aceti ani, se vor delecta cu cele mai amuzante replici ale jurailor, dar i cu imagini memorabile desfăurate pe scenă i vor afla i ce au făcut concurenii i câtigătorii după terminarea concursului.

Amfitrionii Răzvan i Dani sunt i ei prezeni cu cele mai tari faze din culisele X Factor, astfel că voia bună va fi de asemenea asigurată.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic