Antena 3 CNN Actualitate Social ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018. Gestul uriaș făcut de un mare jucător de tenis român de 1 Iunie

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018. Gestul uriaș făcut de un mare jucător de tenis român de 1 Iunie

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018 Fostul jucător de tenis Victor Hănescu va oferi lecţii de minitenis copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat într-un mall din Bucureşti.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018  După 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu doreşte să transmită mai departe cunoştinţele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă prin academia care îi poartă numele şi să îi atragă pe copii spre minitenis. Aceştia vor învăţa lovitura de dreapta, lovitura de rever, serviciul, voleul, dar şi modul de aşezare în teren şi celelalte elemente specifice tenisului de câmp.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018  "În cadrul academiei, o parte importantă pe care dorim să o promovăm este minitenisul. Pentru mine, minitenisul este un proiect de suflet, inspirat de copiii din cadrul academiei şi de convingerea că, pe termen lung, practicarea sportului alb are beneficii în dezvoltarea armonioasă a copiilor", a declarat fostul jucător de tenis, conform unui comunicat de presă remis AGERPRES.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018  Evenimentul organizat de Academia Victor Hănescu va avea loc la Mall Promenada, sâmbătă, 2 iunie, la ora 10,00. Copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani prezenţi vor fi împărţiţi în şase grupe, conduse de către un antrenor, printre care se află şi Victor Hănescu.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPIILOR 2018  Lecţiile de minitenis oferite gratuit se vor desfăşura pe patru terenuri de mici dimensiuni amplasate pe terasa mall-ului. La finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii pentru copiii participanţi, precum şi o sesiune de autografe.

Subiecte în articol: Victor Hanescu tenis 1 iunie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are