Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 BACALAUREAT 2016. Motivul bizar pentru care unui elev i s-a anulat lucrarea

BACALAUREAT 2016. Motivul bizar pentru care unui elev i s-a anulat lucrarea

BACALAUREAT 2016. Motivul bizar pentru care unui elev i s-a anulat lucrarea
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Iul 2016   •   14:21

Bacalaureat 2016. Ultima probă a Bacalaureatului 2016 s-a dovedit una complicată pentru mulţi liceeni din Galaţi. Emoţiile au fost la fel de mari ca la precedentele probe, iar greşelile au fost pe măsură la Bac-ul din 2016. Majoritatea tinerilor cred, însă, că au scris suficient cât să treacă cu brio examenul maturităţii, scrie adevarul.ro.

Emoţii mari şi la ultima probă a Bacalaureatului 2016. La Colegiul Tehnic ”Aurel Vlaicu” din Galaţi, primii liceeni încep să iasă din examen în jurul orei 11,00. Majoritatea îşi aprind repede o ţigară, semn că stresul a fost mare. Se adună în grupuri şi încep să discute ce au făcut. Majoritatea şi-au ales Geografia ca disciplină de examen, dar nu ştiu dacă au făcut bine sau nu.

Bacalaureat 2016. Speculează pe marginea subiectelor de examen şi se încurajează reciproc. Din cauza emoţiilor, unii liceeni au uitat regulile de concurs, iar acest lucru îi puteau costa promovarea Bac-ului din 2016. ”Am făcut la toate punctele, la Geografie. Profesoara supraveghetoare mi-a anulat lucrarea, pentru că am tăiat ceva cu o linie verticală şi nu aveam voie. Am reuşit totuşi să refac toată lucrarea. Cred că iau un 7 sau 8”, ne-a declarat Istudor Tudor (18 ani).

Bacalaureat 2016. Alţi elevi au scris la toate subiectele, dar se aşteaptă doar la o notă de trecere. ”Am ales Geografia şi am făcut toate subiectele. Subiectul doi mi s-a părut cel mai greu, pentru că nu l-am învăţat. Cred că iau un şase”, declară Mihai Răzvan Florin (18 ani).

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close