Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 BACALAUREAT 2016. Incidente la Bistriţa-Năsăud. Şase absolvenţi de liceu au fost eliminați din examen

BACALAUREAT 2016. Incidente la Bistriţa-Năsăud. Şase absolvenţi de liceu au fost eliminați din examen

BACALAUREAT 2016. Incidente la Bistriţa-Năsăud. Şase absolvenţi de liceu au fost eliminați din examen
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2016   •   15:29

BACALAUREAT 2016. Şase absolvenţi de liceu din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost eliminaţi din examenul de Bacalaureat miercuri, în timpul susţinerii probei scrise obligatorii a profilului, pentru tentativă de copiere, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Monica Buboly, scrie Agerpres.

BACALAUREAT 2016. Trei dintre aceste cazuri s-au petrecut la centrul de examen de la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Beclean, iar ceilalţi eliminaţi provin de la centrele ce funcţionează la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa, Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Năsăud şi Colegiul economic din Năsăud.

BACALAUREAT 2016. Alţi doi absolvenţi au fost eliminaţi din concurs la proba de limba şi literatură română, care a fost susţinută luni.

BACALAUREAT 2016. Pentru cea de-a doua probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat s-au înscris 1.980 absolvenţi de liceu, dintre care 126 provin din promoţiile anterioare. În total, la examen s-au prezentat 1.898 candidaţi, fiind înregistraţi 82 absenţi şi o rată de participare de 95,85%.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close