Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 BACALAUREAT 2016. Un elev din Sălaj a fost eliminat de la Bacalaureat din cauza telefonului mobil

BACALAUREAT 2016. Un elev din Sălaj a fost eliminat de la Bacalaureat din cauza telefonului mobil

BACALAUREAT 2016. Un elev din Sălaj a fost eliminat de la Bacalaureat din cauza telefonului mobil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Iul 2016   •   15:42

BACALAUREAT 2016. Un absolvent de liceu din promoţia 2012, din Zalău, a fost eliminat, miercuri, din examenul de Bacalaureat pentru tentativă de fraudă, fiind surprins utilizând telefonul mobil în timpul susţinerii probei scrise la matematică.

BACALAUREAT 2016. "Un absolvent al promoţiei 2012 a Liceului Tehnologic 'Voievod Gelu' din Zalău, ce susţinea proba scrisă la matematică la Centrul de Examen de la Liceul Tehnologic 'Mihai Viteazul' din municipiu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, fiind surprins în timp ce utiliza telefonul mobil. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat, candidatul respectiv a pierdut, astfel, nu doar sesiunea din acest an, ci şi dreptul de a participa la următoarele două sesiuni. De asemenea, i se anulează notele obţinute la probele susţinute anterior", a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, Marcel Lucaciu.

BACALAUREAT 2016. Acesta este cel de-al doilea absolvent din Sălaj eliminat în această sesiune a examenului de Bacalaureat. Un alt absolvent, tot din Zalău, a fost eliminat din după ce, în timp ce susţinea proba de evaluare a competenţelor de comunicare orală în limba română, i-a sunat telefonul mobil.

BACALAUREAT 2016. Miercuri s-a desfăşurat cea de-a treia probă scrisă, din cadrul Bacalaureat, proba obligatorie a profilului (matematică pentru absolvenţii de la profilurile real şi tehnologic, istorie pentru cei de la profilul uman).

BACALAUREAT 2016. La această probă s-au înscris, în Sălaj, 1.698 absolvenţi, fiind prezenţi 1615 şi absenţi 83.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: bacalaureat 2016 tentativa de frauda
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close