Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ. Se afișează notele la BACALAUREAT 2016 CLUJ. Ce note ai luat

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ. Se afișează notele la BACALAUREAT 2016 CLUJ. Ce note ai luat

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ. Se afișează notele la BACALAUREAT 2016 CLUJ. Ce note ai luat
12 Iul 2016   •   10:42

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ. Aproape 4.000 de elevi din județul Cluj vor afla astăzi rezultatele la Bacalaureat 2016. Examenul din acest an a părut mai ușor în acest an, așa că emoțiile ar trebui să se risipească ușor în jurul orei 16.00, când pe siteul Ministerului Educației vor apărea primele REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ. Cei care vor să facă contestații la BAC 2016 au la dispoziție câteva ore.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ, Mici tentative de copiere

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Trei elevi din judeţul Cluj care încercau să copieze la Bacalaureat au fost eliminaţi din examen. Aceştia vor putea susţine examenul de Bacalaureat din nou abia anul viitor, în sesiunea din luna august, scrie voceatransilvaniei.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj au precizat pentru Vocea Transilvaniei, cei trei elevi prinşi că încercau să copieze au avut asupra lor şi au folosit dispozitive sau materiale destinate fraudării. Mai precis, este vorba de o fiţuică în cazul unui elev, de un telefon mobil în cazul celuilalt şi de căşti în cazul celui de-al treilea.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Elevii au fost surprinşi în timp ce încercau să copieze în centrele de Bacalaureat de la Liceul Tehnologic Vlădeasa din Huedin, Colegiul Tehnic de Transporturi din Cluj-Napoca şi Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. În cazul primilor doi, aceştia făceau parte din promoţiile anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ La nivelul judeţului Cluj, din totalul de 3.765 înscrişi la această probăa examenului de Bacalaureat, au fost prezenţi un număr de 3.710 elevi.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Tentative noi de copiere

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Cea de-a doua proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2016 (proba E)c), proba obligatorie a profilului, in cadrul careia cei de la real au avut examen la Matematica iar cei de la profil uman Istorie, a adus o noua tentativa de fraudare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Un absolvent al Liceului Tehnologic Stefan Pascu din Apahida a incercat sa copieze cu ajutorul unei casti, la matematica. Elevul nu va mai avea voie sa dea examenul in urmatarele doua sesiuni, iar daca vrea sa isi iaBacalaureatul, pe langa faptul ca va fi nevoit sa invete, va trebui sa se prezinte, cel mai devreme, lasesiunea din august 2017.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ La nivelul judetului Cluj, din totalul de 3770 inscrisi la proba obligatorie a profilului, au fost prezenti un numar de 3712 elevi. Astfel, 57 de elevi au fost absenti, iar 1 elev a fost eliminat din examen, intrucat a avut asupra lui si a folosit dispozitive/materiale destinate fraudarii prin copiere.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Cum a fost la prima probă scrisă

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat din aceasta sesiune ii gaseste pe elevi ceva mai pregatiti decat anii tecuti (speram) si pe parinti la fel de emotionati.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Desi nu mai stau ciorchine la usa pentru ca stiu ca nu au ce face pana la 10.30, cand au voie sa iasa primii elevi, multi dintre parinti si-au luat liber, cu sau fara plata, pentru a le fi alaturi copiilor care au astazi prima proba adevarata. Limba si literatura romana, examenul scris, scrie ziardecluj.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ "Foarte bine ca sunt obligati sa stea o ora si jumatate in sala. Poate, dupa ce le trece spaima, le vine inspiratia", glumeste un tata al carui fiu sustine astazi prima proba scrisa.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Dimineata, la ora 8, in fata tuturor centrelor de examinare erau mai multe tigari aprinse pe metru patrat decat in orice club de fite.  Parinti, copii, prieteni, sustinatori, toti trageau cu naduf, fara a mai tine cont de “poate ma vede cutarescu si ma paraste”.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Victor, tatal unui tanar absolvent aflat in focurile examenelor, e la birou, cufundat in munca. Stie ca nu are cum sa-si ajute copilul si asteapta, cuminte, telefonul.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Pe trotuarele din fata centrelor de examinare, imbratisari si urari de "Bafta!", "concntreaza-te!", "citeste cu atentie!"

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Mihai si-a condus iubita pana in fata liceului, iar acum sta cu poseta ei pe brat, cu fundul pe bordura, si asteapta.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ "Anul trecut am avut eu Bacu' si am invatat impreuna. Ea e mai buna la romana, eu la mate. Ne-am ajutat reciproc, pentru ca si anul acesta am recapitulat materia, cu ea. Chiar stie, dar o iubesc si tot am si eu emotii", marturiseste tanarul, tragand cu naduf din tigara.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Putin mai incolo, o mama care inca nu are curajul sa se desprinda, desi nu mai are ce face.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ "Eu ma rog de cand a inceput liceul. Nu e nici foarte studioasa, dar nici nu am lasat-o de capul ei. Si am dus-o si pe ea la Biserica, ca Dumnezeu e mare si poate ii mai lumineaza mintea. Nu e tare bisericoasa, nici nu am obligat-o, dar si-a dat seama ca si rugaciunile ajuta", spune si mama unei eleve de la Pora, din Manastur, care da examenul la Liceul Teologic Baptist "Emanuel"

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ In centru, parintii s-au grupat in "bisericute" si au mers la cafele. Unii glumesc, altii sunt atat de incruntati, incat abia scot cate o vorba.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Dupa doua ore, timp in care parintii si-au ros unghiile, unii chiar la propriu, se reintorc in fata scolilor.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ In centru, in fata la Apaczai, la ora 10.45 au incep sa se adune parintii. O mama incearca sa citeasca, insa fiecare scartait ii distrage atentia. Parintii lui Dan asteapta cu sufletul la gura sa se deschida usa. “Nu am avut stare, nu am putut face nimic”, recunoaste femeia, care isi tot aranjeaza esarfa.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ La 11.05 se deschide usa si iese prima persoana. O tanara care isi cauta telefonul in geanta. Nu suna pe nimeni, ci cauta informatii. Cei prezenti se aduna ciorchine si incep intrebarile. “Particularitati ale personajului intr-un roman psihologic, la uman. Sper ca l-am ales bine pe Stefan Gheorghidiun, din Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi”. Dupa ce se mai relaxeaza si isi aprinde o tigara incepe sa raspunda intrebarilor curiosilor. Astfel, aflam ca toti elevii si-au lasat lucrurile intr-o incapere special amenajata si au semnat o declaratie cu o fisa de “inventar”, cu tot ce au prin posete si borsete. Apoi, ca au fost doua camere in clasa si ca nimeni nu a putut sa mistenimic.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ "Daca stii si ai invatat, nu te mai intereseaza daca au pus camere sau nu", se aude o voce din fundal.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Se mai uita la telefon si il inchide. “Daca o sun acum pe mama, sigur izbucnesc in plans. Mai stau putin, sa ma calmez”. Incet, incep sa iasa si altii.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Parintii mai au inca doua probe, apoi urmeaza rezultatele. Copiii si-au rezervat deja vacantele la mare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ În febra examenului de Bacalaureat

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Luni, 4 iulie 2016, a avut loc prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2016 (proba E)a), Limba şi Literatura Română.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Marţi, 5 iulie 2016, se va desfăşura proba de Limba şi literatura maternă (proba E)b), iar miercuri, 6 iulie 2016, va avea loc proba obligatorie a profilului (proba E)c) la disciplinele Istorie (profil uman) şi Matematică (profil real). Ultima probă scrisă din sesiunea curentă, proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d), este programată vineri, 8 iulie 2016.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Afişarea primelor rezultate se face, conform calendarului examenului de Bacalaureat 2016, în data de 12 iulie 2016, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie 2016.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Câți candidați au fost

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Peste 4000 de candidați s-au înscris la nivelul județului Cluj pentru susținerea primei sesiuni a examenului de Bacalaureat. În 4 iulie încep probele scrise ale examenului maturității, cu proba la Limba şi literatura română.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Din cei 4009 candidați înscriși la aceasta sesiune a Bacalaureatului, 3548 din promoția curentă și 461 din promoții anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ „Pentru susținerea probelor, au fost organizate 14 centre de examen pentru probele scrise, dintre care nouă în municipiul reședință de județ și câte unul pentru fiecare municipiu și oraș: Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr” Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Colegiul Tehnic De Comunicații „Augustin Maior”, Liceul Cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic „Alexandru Borza”, Liceul Tehnologic Nr. 1, Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, Liceul Teoretic „Apaczai Csere Janos”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” Dej, Liceul Teoretic „Octavian Goga” Huedin, Liceul Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii, Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, Liceul Teoretic „Petru Maior” Gherla”, se arată într-un comuniicat al IȘJ Cluj, remis Vocea Transilvaniei.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ După proba din 4 iulie la limba şi literatura română urmează cea la limba şi literatura maternă, în ziua următoare. Testarea va continua în 6 iulie cu proba obligatorie a profilului şi în 8 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ Rezultatele vor fi afişate în 12 iulie, până la ora 16.00. Contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. Rezultatele finale vor fi afişate în 16 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Notele în județe

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ALBA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARAD

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARGEȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BACĂU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BIHOR

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BISTRIȚA NĂSĂUD

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BOTOȘANI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRĂILA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRAȘOV

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUZĂU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CĂLĂRAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CARAȘ SEVERIN

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CONSTANȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 COVASNA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 DÂMBOVIȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 DOLJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GALAȚI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GIURGIU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GORJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 HARGHITA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 HUNEDOARA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IALOMIȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ILFOV

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MEHEDINȚI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 NEAMȚ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 OLT

REZULTATE BACALAUREAT 2016 PRAHOVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SĂLAJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SATU MARE

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SIBIU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SUCEAVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TELEORMAN

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TIMIȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TULCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VÂLCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VASLUI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VRANCEA

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close