Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI
07 Iul 2016   •   17:07

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Primele rezultate ale sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2016 vor fi afişate marţi, 12 iulie. Rezultatele vor fi anunțate la avizierele centrelor de examinare, dar și pe internet, pe site-ul edu.ro, al Ministerului Educației. În acest articol veti găsi rezultatele sesiunii iunie-iulie a examenului de Bac 2016 pentru judetul BOTOȘANI. Rezultatele finale se vor publica în data de 16 iulie. REZULTATE BACALAUREAT 2016.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Au început probele de foc pentru absolvenţii claselor a XII a. Astăzi s-a desfăşirat examenul scris la limba şi literatura română. Pentru cei mai mulţi elevi, subiectele au fost uşoare dar uimitoare în acelaşi timp. Mulţi absolvenţi spun că nu se aşteptau în niciun caz la roman.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. 4 iulie, s-a desfăşurat prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2016. Este vorba de proba la limba şi literatura română. La Botoşani dau Bacalaureatul 2800 de absolvenţi ai claselor a XII a.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Subiectele i-au suprins pe mulţi elevi botoşăneni. ”În niciun caz nu mă aşteptam să fiu un roman. Este centenar Bacovia şi mă gândeam că sută la sută va fi dat un subiect din opera sa. Mă aşteptam şi la dramaturgie, dar în niciun caz la un subiect ca anul trecut, adică roman”, a precizat Daniela o elevă de clasa a XII a de la Colegiul Naţional A.T. Laurian.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Mai mult decât atât elevii susţin că nu se aşteptau să apară un subiect asemănător cu cel de la simulare. ”Am rămas uimită când am văzut subiectul cu romanul. La fel ca anul trecut, la fel ca şi la simulare. Sincer mă aşteptam la poezie, dacă tot au dat roman la simulare. Oricum a fost foarte bine fiindcă m-am pregătit”, spune Mirela Dulgheru pentru adevarul.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Potrivit unui centralizator al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în vederea susținerii examenului național de bacalaureat din această sesiune, s-au înscris 137.344 de absolvenți de liceu. Dintre aceștia, 114.993 de candidați (71,23%) provin din promoția curentă, iar 22.351 de candidați (28,77%) din seriile anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. MENCS reamintește faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească, cumulativ, condițiile referitoare la susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probelor scrise și nota 5 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6 cel puțin, la probele scrise.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Nu este permis accesul candidaților în sălile de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, precizează MENCS.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO BOTOȘANI. Potrivit datelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR), în anul școlar 2015-2016 există înregistrați 161.448 de elevi în anii terminali de liceu (clasele a XII-a zi și a XIII-a).

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close