Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA
08 Iul 2016   •   12:47

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Primele rezultate ale sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2016 vor fi afişate marţi, 12 iulie. Rezultatele vor fi anunțate la avizierele centrelor de examinare, dar și pe internet, pe site-ul edu.ro, al Ministerului Educației. În acest articol veti găsi rezultatele sesiunii iunie-iulie a examenului de Bac 2016 pentru judetul GORJ.

VEDEȚI AICI REZULTATE BACALAUREAT 2016.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Un candidat din Harghita la proba de limba şi literatura română a examenului de Bacalaureat a fost eliminat luni din examen după ce s-a descoperit că intrase în sală cu telefonul mobil, chiar dacă regulamentul interzice acest lucru.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Vicepreşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, inspectorul şcolar Bartolf Hedvig, a declarat pentru AGERPRES că incidentul s-a petrecut la un centru de examen din Miercurea Ciuc, unde asistenţii şi preşedintele comisiei au descoperit că elevul avea telefonul asupra lui.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Acesta a recunoscut că a intrat în sală cu telefonul mobil, motiv pentru care a fost eliminat din examen. Potrivit procedurilor, pentru următoarele două sesiuni de bacalaureat i s-a anulat dreptul să se prezinte la examen şi va putea să susţină probele Bacalaureatului cel mai devreme în august 2017.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. La proba scrisă de limba şi literatura română din Harghita s-au înscris 2244 de candidaţi, însă au participat doar 2166.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Opt elevi din Harghita cu probleme medicale susţin probele scrise ale examenului de Bacalaureat în condiţii speciale, după ce cererile lor au fost aprobate de Ministerul Educaţiei.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Potrivit unui centralizator al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în vederea susținerii examenului național de bacalaureat din această sesiune, s-au înscris 137.344 de absolvenți de liceu. Dintre aceștia, 114.993 de candidați (71,23%) provin din promoția curentă, iar 22.351 de candidați (28,77%) din seriile anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. MENCS reamintește faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească, cumulativ, condițiile referitoare la susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probelor scrise și nota 5 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6 cel puțin, la probele scrise.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Nu este permis accesul candidaților în sălile de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, precizează MENCS.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO HARGHITA. Potrivit datelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR), în anul școlar 2015-2016 există înregistrați 161.448 de elevi în anii terminali de liceu (clasele a XII-a zi și a XIII-a).

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close