Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ
08 Iul 2016   •   15:07

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ.La prima probă a bacalaureatului, cea de limba și literatura română, în județul Mureș, s-au înscris 3.608 absolvenți, cu circa 10 la sută mai puțini decât anul trecut. Examinarea din cadrul examenului de bacalaureat se intinde pe mai bine de o lună de zile, respectiv în perioada 13 iunie – 16 iulie, când se vor afișa rezultatele finale, a precizat inspectorul școlar general adjunct Illés Ildikó.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Primele rezultate ale sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2016 vor fi afişate marţi, 12 iulie. Rezultatele vor fi anunțate la avizierele centrelor de examinare, dar și pe internet, pe site-ul edu.ro, al Ministerului Educației. În acest articol veti găsi rezultatele sesiunii iunie-iulie a examenului de Bac 2016 pentru judetul MUREȘ.

VEDEȚI AICI REZULTATE BACALAUREAT 2016

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Sesiunea de toamnă a Bacalaureatului va avea loc în perioada 16 august – 1 septembrie. Anul trecut, în județul Mureș, rata de promovare a fost de 68,3 la sută.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Peste 130 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș vor acționa, zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren, pe durata bacalaureatului.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță a examenelor, șeful Poliției Române, chestorul de poliție Bogdan Despescu, în baza planului de măsuri aprobat de ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acționează pentru liniștea și siguranța comunității. Astfel, pe durata examenului național de bacalaureat, aproximativ 130 de polițiști vor acționa, zilnic, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităților de învățământ, 60% dintre polițiști sunt de la structurile de ordine publică, iar 30% sunt de la rutieră.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Echipajele din teren vor acționa pentru a depista și lua măsurile legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile pe care le desfășoară, afectează climatul de siguranță publică. În acest sens, cele toate centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului, prevenirea accidentelor, precum și a ambuteiajelor în zona unităților de învățământ.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Potrivit unui centralizator al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în vederea susținerii examenului național de bacalaureat din această sesiune, s-au înscris 137.344 de absolvenți de liceu. Dintre aceștia, 114.993 de candidați (71,23%) provin din promoția curentă, iar 22.351 de candidați (28,77%) din seriile anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. MENCS reamintește faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească, cumulativ, condițiile referitoare la susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probelor scrise și nota 5 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6 cel puțin, la probele scrise.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Nu este permis accesul candidaților în sălile de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, precizează MENCS.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO MUREȘ. Potrivit datelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR), în anul școlar 2015-2016 există înregistrați 161.448 de elevi în anii terminali de liceu (clasele a XII-a zi și a XIII-a).

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close