Antena 3 CNN Bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA
08 Iul 2016   •   15:47

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. Scade îngrijorător, de la un an la altul, numărul de elevi prahoveni care vor da examenul maturității. Conform oficialilor din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, în sesiunea din iunie-iulie 2016, la nivelul județului Prahova, s-au înscris pentru a susține examenul de Bacalaureat doar 5274, dintre care doar 4490 sunt elevi care termină liceul anul acesta, restul fiind tineri care nu au promovat examenul în sesiunile anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. Primele rezultate ale sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2016 vor fi afişate marţi, 12 iulie. Rezultatele vor fi anunțate la avizierele centrelor de examinare, dar și pe internet, pe site-ul edu.ro, al Ministerului Educației. În acest articol veti găsi rezultatele sesiunii iunie-iulie a examenului de Bac 2016 pentru judetul PRAHOVA.

VEDEȚI AICI REZULTATE BACALAUREAT 2016

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. "Este adevarat ca numărul  de candidați, per total, este mai mic cu aproximativ 1500 față de anul trecut, ceea ce ne-a condus la ideea de a micșora numarul de centre de examen. Cauzele sunt multiple. Este vorba și de o scădere a populației școlare, scădere care se va menține și în anii următori. Pe de altă parte, există și elevi de clasa a XII-a care nu au situația scolară încheiată, ei și-o vor încheia în luna august și pot participa la a doua sesiune a examenului de bacalaureat și există si candidați care au ajuns la concluzia ca nu sunt în măsură să promoveze examenul de Bacalaureat" declarat Horia Toma, inspector școlar general adjunct, potrivit observatorph.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. Potrivit unui centralizator al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, în vederea susținerii examenului național de bacalaureat din această sesiune, s-au înscris 137.344 de absolvenți de liceu. Dintre aceștia, 114.993 de candidați (71,23%) provin din promoția curentă, iar 22.351 de candidați (28,77%) din seriile anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. MENCS reamintește faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească, cumulativ, condițiile referitoare la susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probelor scrise și nota 5 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6 cel puțin, la probele scrise.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. Nu este permis accesul candidaților în sălile de examen cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, precizează MENCS.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO PRAHOVA. Potrivit datelor din Sistemul Informatic Integrat al Învățământului din România (SIIIR), în anul școlar 2015-2016 există înregistrați 161.448 de elevi în anii terminali de liceu (clasele a XII-a zi și a XIII-a).

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close