Antena 3 CNN Black Friday 2016 Black Friday 2016 Fashion Days a început. Reduceri la peste 700.000 de produse 

Black Friday 2016 Fashion Days a început. Reduceri la peste 700.000 de produse 

Black Friday 2016 Fashion Days a început. Reduceri la peste 700.000 de produse 
18 Noi 2016   •   00:57

A început Black Friday la Fashion Days. Oferta o puteți studia - AICI

Sărbătoarea Black Friday 2016 Fashion Days se anunță cu reduceri de până la 90% la peste 700.000 de produse. Vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 0:00, vei găsi în promoția Black Friday 2016 Fashion Days, produse de la branduri precum Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors sau Coccinelle.

De asemenea, tot în cadrul Black Friday 2016 Fashion Days mai poți găsi o mare gamă de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte pentru femei, bărbați, copii – zeci de mii de produse de la sute de branduri cunoscute la nivel internațional: Love Moschino, Guess, United Colors of Bennetton, Esprit, Desigual, Pepe Jeans London, Furla, Ted Baker, Levi’s, Napapijri, Zee Lane.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 Fashion Days o veți putea studia AICI

Interesul românilor pentru shoppingul online a crescut puternic în ultimul an. Astfel, în perioada ianuarie – octombrie 2016, numărul produselor comandate online a crescut cu peste 25% față de aceeași perioadă a anului precedent. 

Categoria care s-a aflat în topul preferințelor clienților Fashion Days, cu cele mai multe produse comandate, a fost îmbrăcămintea, urmată de articolele sportive, pantofi, costume de baie, lenjerie intima și articole pentru casă. Clienții Fashion Days adaugă în medie 2-3 produse în coșul de cumpărături și prefera sa își reinnoiasca garderoba cel puțin o data la 2 luni. 

„Clienții noștri sunt interesați de ultimele colecții, de noile produse și branduri apărute, și sunt foarte atenți la ceea ce poartă. Mai mult, sunt definiți de dorința de a evolua și de a experimenta, sunt persoane curajoase, cărora nu le este teamă de schimbare. oate eforturile noastre sunt concentrate în îmbunătățirea constantă a experienței lor de shopping și în creșterea încrederii lor în comerțul online de fashion, nu doar prin gama foarte mare de produse, ci și prin servicii de calitate precum livrare și retur gratuite. Acum pregătim campania de Black Friday care va avea loc în data de 18 noiembrie cu achizitii speciale de 4 ori mai mari ca anul trecut”, spune Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days.

În topul celor mai cumpărate branduri de către clienții Fashion Days în primele zece luni ale acestui an, dintr-un portofoliu de peste 1000 de branduri cunoscute la nivel internațional, sunt United Colors of Benetton, Zee Lane, Puma, Le Coq Sportif, Mango, Esprit, Calvin Klein, Levi’s și Pepe Jeans London.

Black Friday 2016 Fashion Days. Romanii preferă încălțămintea sport casual 

Pantofii casual sport ocupă primul loc atât in preferințele publicului feminin cât și în al celui masculin în ceea ce privește incaltamintea. Tenisii au fost la mare căutare anul acesta, culorile preferate fiind alb, bluemarin dar și cele cu imprimeuri. Pentru tinutele office, pantofii cu toc rămân în preferintele femeilor, dar observam o tendinta spre incaltamintea comoda fără toc.

Femeile prefera balerini sau pantofi casual de la  branduri precum: Big Star, Clarks, Geox sau Zee Lane, iar barbatii pantofi casual de la: Geox, Gant, Clarks, Calvin Klein, U.S. Polo Assn. etc. În ceea ce privește pantofii sport, brandurile preferate sun: adidas, Le Coq Sportif, New Balance sau Skechers.

Black Friday 2016 Fashion Days. Rochia rămâne în continuare simbolul elegantei feminine

Rochiile revin în preferintele de anul acesta ale romancelor. Comparativ cu anul precedent când au fost preferate modele uni, anul acesta rochiile cu imprimeurile florale și din materiale precum: catifea, matase, lyocel etc. au fost în topul achizitiilor. Pentru tinute office au fost preferate branduri precum: Zee Lane, Esprit, Benetton sau New Look, în timp ce pentru ocazii speciale au fost alese rochii elegante de la branduri de top precum: Ted Baker, Liu Jo, Max&CO, French Connection, Just Cavalli etc.  
Black Friday 2016 Fashion Days. Ceasul ramane un accesoriu MUST HAVE al barbaților

În 2016 bărbații acorda o atenție sporita accesoriilor și în special ceasurilor. De la modelele clasice la cele sport, brandurile preferate ale romanilor sunt: Tissot, Swatch, Maserati, Ferrari și multe altele.

În cadrul campaniei „Reinventează-te în fiecare zi”, lansata pe 15 septembrie de Fashion Days, prin care anunța colecțiile sezonului Toamnă – Iarnă 2016, categoriile cele mai comandate au fost: îmbrăcămintea (geci de iarna, rochii pentru femei, cardigane, jeansi, și tricouri), încălțămintea (tenisi, botine și cizme atât pentru femei cât și pentru bărbați)  și articolele sportive (pantofi de alergat, îmbrăcăminte pentru fitness, tricouri și genți). Campania s-a conturat în jurul a 10 personaje principale - Artista, Vedeta, Ispita, Exploratorii, Prințesa, Cea mai bună prietenă, Campioana, Rebela, Inspirația si Regina Nopții. Cei mai mulți clienți s-au regasit în personajele: Vedetă, Ispita, și Campanion/Campioana și au cumpărat produse din campaniile dedicate acestora. 

În România, majoritatea celor care aleg să își înnoiască garderoba online au vârste cuprinse între 25-45 de ani. În topul culorilor produselor comandate pe Fashion Days, predomină albastrul, negrul, albul si rozul. Cele mai multe comenzi plasate pe www.fashiondays.ro vin din București și Ilfov, capitala conducând în topul orașelor, fiind urmată de Constanța, Cluj Napoca, Timișoara, Brașov și Iași.


 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close