Antena 3 CNN Black Friday 2016 Black Friday 2016 Televizoare. LISTA magazinelor cu reduceri fabuloase

Black Friday 2016 Televizoare. LISTA magazinelor cu reduceri fabuloase

Black Friday 2016 Televizoare. LISTA magazinelor cu reduceri fabuloase
18 Noi 2016   •   05:00

A început Black Friday la eMAG. Ofertele sunt AICI.
 

Black Friday 2016 Televizoare. De Black Friday 2016, magazinele online emag.ro, flanco.ro, evomag.ro și cel.ro au reduceri uriașe la televizoare de la diferite branduri. Televizoarele Samsung, Philips, LG, Sony, Sharp, Panasonic pot fi cumpărate acum la prețuri extrem de avantajoase.
 
Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri la televizoare de Black Friday 2016:
 

Black Friday 2016 Televizoare – Reduceri televizoare eMAG

 
1. Magazinul online eMAG.ro are reduceri la televizoare cu diagonale diferite, de la cele sub 80 de cm, la cele cu diagonala de peste 125 de cm. Ofertele de Black Friday 2016 includ o gamă largă de tehnologii TV: Smart, Android, Wi-Fi, HD, Full HD sau Ultra HD / 4K.
 
În ofertă sunt incluse și accesorii pentru televizoare:
- home cinema
- accesorii Smart TV
- telecomenzi
- standuri TV
- cabluri HDMI
- soundbar
- playstation
- xbox
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la televizoare de pe eMAG.ro cu ocazia campaniei Black Friday 2016.
 

Black Friday 2016 Televizoare – Reduceri televizoare Flanco

 
2. De Black Friday 2016, magazinul online flanco.ro are reduceri la televizoare de toate felurile: HD, Full HD, Ultra HD, Smart TV sau curbate.
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la televizoare de pe flanco.ro cu ocazia campaniei Black Friday 2016.
 
În campania de reduceri Flanco sunt incluse și suporturi TV, sisteme audio, sisteme home cinema, videoproiectoare, periferice TV-audio.
 

Black Friday 2016 Televizoare – Reduceri televizoare Evomag

 
3. Evomag.ro participă la campania Vinerea Neagră 2016 cu reduceri uriașe la televizoare, accesorii TV, suporturi perete mobile, sisteme home cinema sau ecrane profesionale.
 
De Black Friday 2016, Evomag.ro are reduceri la diferite branduri de televizoare:
- Samsung
- Sony
- Horizon
- Utok
- Kruger & Matz
- Sharp
- Smart Tech
- Panasonic
- LG
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la televizoare de pe evomag.ro cu ocazia campaniei Black Friday 2016.
 

Black Friday 2016 Televizoare – Reduceri televizoare cel.ro

 
4. Magazinul cel.ro participă la Black Friday 2016 cu reduceri la televzioare, accesorii televizoare, suporturi TV, ochelari 3D, TV box, telecomenzi, adaptoare TV, cabluri TV, antene externe, kituri de curățare, videoproiectoare.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la televizoare de pe cel.ro cu ocazia campaniei Black Friday 2016.
 
Iată câteva dintre televizoarele pe care să le aveți în vedere de Black Friday 2016:
 
1. Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS6501/12, 4K Ultra HD Philips Android TV. Cu Android pe Smart TV-ul tău te vei bucura de o interfață mai prietenoasă și de mai multă viteză. Foloseste Google Cast împreună cu dispozitivul tău smart pentru a te bucura de interacțiunea dintre dispozitive.
 
Printr-o apăsare de buton vei vedea conținutul de pe telefonul sau tableta ta compatibilă cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului. În plus, poți folosi dispozitivul tău smart în timp ce conținutul rulează pe TV.
 
2. Televizor LG 32LH530V, TV LED, 81 cm, Full HD.
 
Cu ajutorul LG Quick Menu & Quick Remote, televizoarele LG sunt mult mai ușor de utilizat. Ele au o interfață simplă și intuitivă astfel încât să navighezi ușor și rapid prin comenzile și setările de bază. Ai access foarte rapid la funcții (setări, ghid, programe, jocuri, listă intrări).
Împreună cu telecomanda specială LG Quick Remote, utilizarea TV-ului a devenit mai prietenoasă. De asemenea, ai control deplin asupra jocurilor și a funcțiilor și te poți bucura de gaming în sistem multiplayer împreună cu prietenii tăi.
 
3. Televizor LED Samsung 190 cm (75") 75H6400, Full HD, 3D, Smart TV, Clear Motion Rate 400, Wireless, WiFi Direct, Telecomanda Smart, cu două perechi de ochelari 3D, CI+.
 
Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, până şi scenele cu mişcare rapidă sunt transmise cu claritate. O rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exactă, cu mai puţine neclarităţi cauzate de mişcare. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospătare îmbunătăţite a panoului, vitezei procesorului de imagine şi tehnologiei de iluminare de fundal.
 
Iată unde găsiți întreaga listă de reduceri la televizoare de Black Friday 2016:
 

eMAG.ro
flanco.ro
evomag.ro
cel.ro

×
Subiecte în articol: eMAG.ro emag Black Friday 2016 Black Friday
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close