Antena 3 CNN Black Friday 2016 eMAG versus Elefant versus evoMAG. Lupta reducerilor continuă și în weekend

eMAG versus Elefant versus evoMAG. Lupta reducerilor continuă și în weekend

eMAG versus Elefant versus evoMAG. Lupta reducerilor continuă și în weekend
19 Noi 2016   •   15:38
eMAG versus Elefant versus evoMAG. Black Friday 2016 nu s-a terminat odată cu ziua de 18 noiembrie la toate magazinele din România. Marile magazine online eMAG, Elefant și evoMAG continuă reducerile și în zilele de 19 și 20 noiembrie.
 

eMAG Crazy Days – reduceri până la 50%

 
Black Friday 2016 s-a terminat la eMAG, însă cel mai mare magazin online din România are în continuare o mulțime de reduceri în perioada 19 – 21 noimebrie.
 
Campania Crazy Days vine cu 3 zile în care prețurile o iau razna, reducerile fiiind până la 50%.
 
eMAG are reduceri de până la 49% la telefoane mobile. Toate reducerile sunt AICI.
 
Laptopurile de la eMAG au și ele prețuri reduse cu până la 22%. Ofertele sunt disponibile AICI.
 
Televizoarele au prețul redus cu până la 45% în cadrul campaniei eMAG Crazy Days. Toate ofertele sunt la acest link.
 
Electrocasnicele – de la mixere, roboți de bucătărie, aspiratoare, fiare de călcat la mașini de spălat, uscătoare, aparate frigorifice, incorporabile, mașini de spălat vase au reduceri de până la 50%. Toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile la parfumuri, cosmetice, bijuterii și aparate de îngrijire personală sunt și mai mari și ajung până la 70%. Ofertele sunt AICI.
 
Produsele de mobilier, de casă, cărțile, filmele și muzica, dar și decorațiunile de Crăciun, saltelele, pernele, scaunele, lenjeriile de pat au reduceri de până la 71%. Toate produsele la reducere sunt AICI.
 
Jucăriile, articolele pentru copii, scaunele auto, cărucioarele, jocurile de societate, seturile de contrucții au reduceri de până la 65% pe eMAG. Reducerile sunt AICI.
 
Anvelopele au reduceri de până la 25%. Ofertele sunt AICI.
 
Reducerile la haine, ceasuri, genți, îmbrăcăminte pentru bărbați și pentru femei, încățăminte, articole de voiaj sunt de până la 73%. Toate reducerile sunt AICI.

eMAG versus Elefant versus evoMAG. Black Friday continuă la Elefant

 
Elefant continuă reducerile de Black Saturday. Iată ce produse sunt la reducere:
 
Ceasuri – reduceri de până la 70%. Toate ofertele sunt AICI.
 
Genți – reduceri de 67%. Toate produsele la reducere sunt AICI.
 
Cărțile sunt și ele la reducere de Black Saturday. Reducerile ajung până la 85%. Ofertele sunt AICI.
 
Parfumurile au reduceri de până la 79%. Reducerile sunt AICI.
 
Reducerile la cosmetice de toate felurile, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, ajung la 75%. Toate produsele sunt AICI.

eMAG versus Elefant versus evoMAG. Reducerile continuă și după Black Friday

 
evoMAG continuă reducerile și în weekendul de după Black Friday, în zilele de 19 și 20 noiembrie. Magazinul online anunță reduceri de până la 80%.
 
evoMAG are reduceri de până la 42% la laptopuri, sisteme PC, monitoare și calculatoare. Toate ofertele sunt AICI.
 
Televizoarele au prețul redus cu până la 47%. Sunt incluse în campania de reduceri televizoare HD, televizoare Full HD și televizoare 4K. Toate reducerile sunt AICI.
 
Reduceri de până la 50% sunt și la multifuncționale, imprimante laser, consumabile, plăci video, procesoare, memorii, mouseuri, tastaturi, căști, boxe, camere web sau routere. Toate reducerile sunt AICI.
 
Aspiratoarele, storcătoarele, espressoarele, mixerele, cuptoarele, mașinile de tocat, cafetierele, prăjitoarele de pâine, fierbătoarele, blenderele, roboții de bucătărie, dar și electrocasnicele mari au reduceri de până la 60%. Reducerile sunt AICI.
 
Reduceri de până la 60% sunt și la epilatoare, aparate de tuns, parfumuri pentru bărbați și pentru femei, plăci de păr, ondulatoare, uscătoare de păr, aparate de ras, produse de îngrijire dentară, cosmetice, șampoane. Ofertele sunt AICI.
 
Reduceri și mai mari, de până la 74%, sunt la următoarele produse: telefoane mobile, tablete, smartwatchuri, eBook readere, căști, acumulatori externi, boxe, telefoane fixe. Ofertele sunt disponibile la acest link.
 
Bicicletele de fitness, brățările fitness, aparatele multifuncționale, aparatele de tonifiere au reduceri de până la 61%. Toate ofertele sunt AICI.
evoMAG.ro are și o surpriză: apartamente și mașini la reducere.
 
Reducerile la mașini sunt de 22%, iar la apartamente de 15%. Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close