Antena 3 CNN Campanii 1 an austeritate Românii îi scriu lui Emil Boc, cel care a pus în practică măsurile de austeritate

Românii îi scriu lui Emil Boc, cel care a pus în practică măsurile de austeritate

Românii îi scriu lui Emil Boc, cel care a pus în practică măsurile de austeritate
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Mai 2011   •   10:35

În mărinimia lui, Emil Boc, cel care a pus în practică măsurile de austeritate anunţate de Traian Băsescu, ne-a dat mailul său: [email protected]. Sute de mesaje vin în continuare pentru premierul Emil Boc, în fiecare zi! Românii îi cer demisia şi critică dur măsurile luate de Guvern până acum.

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră pentru Emil Boc şi pe adresa ş[email protected].

Scrieţi-ne ce probleme aveţi, cum v-au influenţat viaţa măsurile de austeritate sau ce urări aveţi pentru Emil Boc şi Guvernul său.

Vezi mai multe materiale despre măsurile de austeritate pe secţiunea specială a site-ului Antena3.ro.

Iată câteva din mesajele trimise de telespectatorii Antena 3:

Patricia Opriş
"Domnule prim-ministru,

De ce nu încercaţi experimentul de a trăi o lună cu minimul pe economie, atât dumneavoastră, cât şi membrii Cabinetului pe care-l conduceţi? Asta ca să ne demonstraţi că se poate şi că noi nu facem decât să ne lamentăm fără motiv"

Mihai George
"Domnule premier,

Să vă fie ruşine pentru toate legile şi aşa-zisele măsuri anticriză, pentru faptul că ne luaţi dreptul la viaţă prin scăderea salariilor, prin sutele de taxe şi impozite, prin închiderea spitalelor, prin distrugerea educaţiei şi pentru toate hoţiile pe care le faceţi! Vă doresc "să trăiţi la fel de bine" ca şi toţi românii care îşi duc viaţa de pe o zi pe alta!"


S. Muson
"Domnule Boc,

Oricâtă bunăvoinţă aş avea, nu pot descoperi nici o fărâmă de bine în rezultatele guvernării dumneavoastră! Absolut tot ce aţi făcut a fost dezastruos pentru România. Din păcate, vă asemănaţi tot mai mult cu Nicolae Ceauşescu, care credea că tot ce face e bine. Faceţi-ne un serviciu şi lăsaţi pe alţii în acest post. Ar fi probabil singurul lucru bun făcut de dumneavoastră."


×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close