Antena 3 CNN Deziluzia optică Deziluzia optică. Ali Baba şi cele 34 de volume

Deziluzia optică. Ali Baba şi cele 34 de volume

Deziluzia optică. Ali Baba şi cele 34 de volume
19 Mai 2014   •   17:21

Am citit pe luju.ro ca din  Dosarul Telepatia au disparut 34 de volume, care contin inscrisuri, documente la care se face referire in rechizitoriu, dar care nu apar in dosar.

E ca in literatura, volumele astea  disparute sunt din Opere alese, alese de Basescu.Procurorii nu le-au adus in faţa judecătorului fiindcă erau pătate de băutură, să nu se vadă că sunt dosare făcute de Băsescu. La câte dosare are Băsescu, nici nu şi-a dat seama că a pierdut 40 de volume.

Si profesoara mai rătăcea câte un caiet de teză.Când corectează dosarele de la procurori, pune şi sentinţele cu roşu, ca pe note: 4plus, între 8 şi 9.

Băsescu are volume băute, nu publicate,stati linistiti, volumele alea n-au dispărut in biblioteca EBEI.Când era mic, nimeni nu se juca de-a v-ati ascunselea cu Băsescu, fiindcă el îi urmărea penal.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close