Antena 3 Deziluzia optică Deziluzia optică. O dată vede naşu' mita lu' fina

Deziluzia optică. O dată vede naşu' mita lu' fina

de S.T.    |    04 Mai 2015   •   18:50
Deziluzia optică. O dată vede naşu' mita lu' fina

O dată vede naşu' mita lu' fina. Izaura şi Băsică au luat plasă cu naşul Mircea Băsescu. Mă rog, tehnic vorbind, au dat plasă, nu au luat plasă.

Au dat banii în două tranşe sau în două poale, într-un apartament din Constanţa. Cred că au tras jaluzelele să nu-i vadă Mazăre şi să-şi ceară comisionul lui, că în Constanţa nu prea puteai să iei bani fără să laşi comison la Mazăre şi la Nicuşor.

Se pare că doar Mircea Băsescu a dat banii înapoi, probabil restul de bani era la Traian, de aia nu s-au mai recuperat. Dacă Izaura vrea banii înapoi...să-i caute la Cireşica că acolo ajung toţi banii lui Traian Băsescu.


Emisiunea "Deziluzia optică" vă prezintă politicienii într-una dintre puţinele ipostaze în care nu mint: în poze. Şi cum de multe ori o poză face cât o mie de cuvinte, vă invităm în fiecare zi să-i vedeţi pe oamenii politici aşa cum nu şi-ar dori să fie văzuţi: aşa cum sunt în realitate.

O emisiune neîncrâncenată, prezentată cu umor de Felix Rache.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close