Antena 3 CNN Economic Ministrul Finanțelor dă asigurări: Bugetul anului viitor va fi construit fără noi taxe

Ministrul Finanțelor dă asigurări: Bugetul anului viitor va fi construit fără noi taxe

Bugetul anului viitor va fi construit fără noi taxe, a anunțat Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, într-o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri.

Ministrul Finanțelor dă asigurări: Bugetul anului viitor va fi construit fără noi taxe
Sursa foto: Facebook/ Adrian Câciu
de Silvia Preda    |    09 Dec 2021   •   20:57

"Vom construi bugetul pentru 2022 fără noi taxe. Orice modificare a regimului fiscal va fi făcută în mod predictibil, doar în urma unui dialog cu dumneavoastră, reprezentanții mediului de afaceri.

Acum România are nevoie de solidaritate pentru a-i proteja pe românii cu venituri mici de creșterea prețurilor, în special a celor de la energie.

Vom face asta stimulând economia și firmele care produc în România, indiferent de naționalitatea acționariatului lor, fiindcă tot ceea ce se fabrică în România se face cu angajați români.

Un produs fabricat în România înseamnă locuri de muncă pentru români. Susținând producătorii din România, oferim garanții mai mari pentru sute de mii de angajați că vor avea locuri de muncă stabile și sigure”, a declarat Adrian Câciu.

Bugetul anului viitor va fi construit fără noi taxe

"Veți vedea că bugetul pe 2022 va fi unul care să susțină financiar toți producătorii din România.

Fiindcă eu cred că acesta este traseul corect pentru a reda încrederea românilor în economie și în viitor!", a scris ministrul, într-o postare pe Facebook, după întâlnire.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close