Antena 3 CNN Economic Adrian Izvoranu: Este important să reuşim să punem piciorul în piaţa internă chineză

Adrian Izvoranu: Este important să reuşim să punem piciorul în piaţa internă chineză

Adrian Izvoranu: Este important să reuşim să punem piciorul în piaţa internă chineză
de M.T.    |    25 Noi 2013   •   20:11

Este important ca România să reuşească să pună piciorul în piaţa internă chineză, a afirmat directorul general al Confederaţiei Patronale din Industrie, Servicii şi Comerţ, Adrian Izvoranu, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

„Nu există un domeniu la care chinezii să nu se priceapă. Ei nu au cuvântul criză, orice problemă naşte o oportunitate. Acesta este marele secret al lor, n-au ştiut ce e aia criză. Când America şi Europa îşi plângeau cu rândul pe umăr şi căutau soluţii disperate pentru salvarea băncilor şi pentru alte tâmpenii pe care le-au făcut, băieţii ăştia au înţeles că asta este o mare oportunitate şi, când toată lumea scădea, ei au crescut”, a spus Izvoranu.

„E important dacă noi reuşim să punem piciorul în piaţa internă chineză. Când faci afaceri cu China, nu poţi să te duci cu plasa. Trebuie să înţelegem scara acestui partener cu care vrem să intrăm în legătură”, a adăugat directorul general al CPISC.

„Haideţi să punem cap la cap potenţa lor financiară cu creativitatea românească şi să facem lucruri din care putem profita împreună”, a concluzionat Adrian Izvoranu.


×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close