Antena 3 CNN Economic Se fac angajări în România | Salarii de 6.000 de lei, proba se dă de acasă

Se fac angajări în România | Salarii de 6.000 de lei, proba se dă de acasă

Un nou val de angajări în România, iar salariile în acest sector sunt atractive şi ajung la 6000 de lei.

Se fac angajări în România | Salarii de 6.000 de lei, proba se dă de acasă
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2022   •   14:52

Camera Consultanților Fiscali organizează examenul de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, pe 5 noiembrie 2022, potrivit romaniatv.net.

În acest an, examenul se va desfăşura în sistem on-line.

Examenul online poate fi susţinut de candidaţi de acasă sau din orice altă locaţie în care sunt  asigurate conexiunea la internet şi celelalte condiţii tehnice pentru susţinerea examenului.

Durata totală a examinării online este fermă. Aceasta se stabileşte de către Comisia de examen şi se aduce la cunoştinţa candidaţilor cu cel puţin trei zile înainte de data examenului.

Condiţiile de studii şi experienţa care sunt necesare candidaţilor pentru participarea la examen sunt prevăzute în art. 5 alin. (1) – pentru consultant fiscal, şi la art. 6 alin. (1) – pentru consultant fiscal asistent, din Regulamentului pentru organizarea examenului de atribuire a calităţii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, aprobat prin Hotărârea

Consiliului superior  al Camerei Consultanţilor Fiscali nr. 11/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Tematica şi bibliografia de examen se axează, în principal, pe tematica şi bibliografia din sesiunea noiembrie 2021, actualizată cu toate modificările şi completările realizate până la data de 1 august 2022.

Toate informaţiile privind organizarea şi desfăşurarea examenului online, precum şi tematica şi bibliografia – în formă actualizată, vor fi publicate în timp util pe site-ul CCF.

Rezultatele obținute la examen se aduc la cunoștință candidaților individual, prin contul folosit din platforma de examen online și prin publicare pe site-ul Camerei Consultanților Fiscali.


 

×
Subiecte în articol: angajari consultant fiscal salariu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close