Antena 3 CNN Economic Se fac angajări în România | Salarii de 7.000 lei net pentru perioada de probă sau 5.500 lei pentru cei fără studii

Se fac angajări în România | Salarii de 7.000 lei net pentru perioada de probă sau 5.500 lei pentru cei fără studii

Se fac angajări în România. Sunt salariile nete de 7.000 de lei pentru consilier juridic, 5.500 de lei pentru mecanici, 3.000-5.000 de lei – pentru montatori de panouri fotovoltaice. 

Se fac angajări în România | Salarii de 7.000 lei net pentru perioada de probă sau 5.500 lei pentru cei fără studii
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2022   •   13:09

Producătorul de mezeluri Angst recrutează consilier juridic pe salariu de 7.000 de lei net lunar, PMG Wind Romania caută montatori panouri fotovoltaice necalificaţi pentru 3.000 - 5.000 de lei, iar Mega Image angajează, pe tura de noapte, lucrători cărora le oferă 3.200 de lei net, conform anunţurilor de angajare consultate de economica.net.

Producătorul de mezeluri Angst recrutează consilier juridic în Capitală. Se califică pentru acest post candidaţii care au studii superioare juridice, cel puţin un an experienţă într-un post similar şi cunoştinţe solide în domeniul dreptului civil, comercial şi societar. 

Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze cu pachetul Office, are permis de conducere categoria B şi bune abilităţi de comunicare, sinteză, analiză. 7.000 de lei net lunar oferă, în perioadă de probă, angajatorul candidatului selectat pentru acest post.

Până la 7.000 de lei net pentru cei care proiectant confecţii textile

Un atelier de creaţie vestimentară din Bucureşti angajează senior constructor de tipare în sistem electronic Gemini, Gerber sau manual.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă în proiectarea hainelor pentru femei. Angajatorul oferă candidatului ales pentru acest post salariu între 6.000 de lei şi 7.000 de lei net lunar, maşină de serviciu ori decontarea transportului până la muncă.

PMG Wind Romania, producător de generatoare eoliene şi sisteme fotovoltaice, angajează personal pentru montarea panourilor fotovoltaice la Cluj. Calificarea în această meserie nu e condiţie obligatorie la angajare, ci doar deţinerea permisului de conducere categoria B.

Postul implică, în mod evident, lucru la înălţime şi deplasări în ţară pe perioade scurte. Veniturile oferite oamenilor angajaţi în acest post sunt cuprinse între 3.000 de lei şi 5.000 de lei net.

Mecanici angajaţi pe salariu net de 5.000 lei în Bucureşti

Valrom Industrie, unul din cei mai mari producători şi furnizori de ţevi şi fitinguri din material plastic pentru reţele şi instalaţii în construcţii din Europa de Sud-Est, angajează mecanici întreţinere utilaje la fabrica din cartierul Militari (Bucureşti).

Angajatorul oferă oamenilor salarii de 5.500 de lei net lunar, tichete de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi bonusuri de performanţă, conform anunţului de recrutare.

Lucrători comerciali polivalenţi la Mega Image în Bucureşti, angajaţi pe tura de noapte, cu venit net de până la 3.200 de lei lunar. Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au cel puţin opt clase, sunt responsabili şi orientaţi către clienţi.

×
Subiecte în articol: angajari salariu salariu net
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close