Antena 3 CNN Economic Anunțul făcut de Profi. Ce trebuie să știe clienții

Anunțul făcut de Profi. Ce trebuie să știe clienții

Anunțul făcut de Profi. Ce trebuie să știe clienții
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    25 Iul 2016   •   16:12

Retailerul Profi a deschis patru noi magazine, la Focşani, Târgu Jiu, Brăila şi Turnu Măgurele, iar reţeaua sa de magazine a ajuns la 420 unităţi, a anunţat compania Profi Rom Food. 

”Reţeaua noastră numără în prezent peste 10.000 de angajaţi. Dacă la sfârşitul lui 2015 cei 8.798 de angajaţi ai noştri ne plasau pe locul 11 în topul angajatorilor din România (...), avem toate motivele să credem că până la sfârşitul lui 2016 vom urca serios în aceasta ierarhie, cu atât mai mult cu cât unele dintre companiile aflate până acum înaintea noastră funcţionează în domenii în care creşterile sunt mai puţin dinamice decât în retail”, a declarat Raul Ciungu, directorul de resurse umane al PROFI Rom Food. 

Cel de-al patrulea magazin Profi din Focşani, jud. Vrancea, este situat pe str. Lupeni nr. 11-13, funcţionând în format Standard, cu o suprafaţă totală de 700 mp, din care sala de vânzări ocupă 532 mp. 

Magazinul Profi City deschis la Târgu Jiu, jud. Gorj, este situat pe str. Lt. Col. Dumitru Petrescu, nr. 29, având o suprafaţă totală de 364,6 mp, cu sala de vânzări de 270 mp. 

Unitatea din Brăila, jud. Brăila, funcţionează în format Standard şi se află pe Calea Călăraşilor, având o suprafaţă totală de 750 mp, din care sala de vânzări ocupă 480 mp. 

Tot în format Standard se prezintă şi magazinul deschis la Turnu Măgurele, jud. Teleorman, pe str. Mihai Eminescu nr. 7. Unitatea are o suprafaţă totală de 682 mp, sala de vânzări ocupând 471 mp. 

Profi este prezent în 199 de localităţi din toate judeţele şi în municipiul Bucureşti, fiind reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: profi Brăila
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close