Antena 3 CNN Economic Anunțul RADET: De când se oprește căldura în apartamente

Anunțul RADET: De când se oprește căldura în apartamente

Anunțul RADET: De când se oprește căldura în apartamente
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Apr 2016   •   15:16

RADET anunţă că, începând cu data de 1 aprilie, va opri furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat al municipiului Bucureşti, informează agerpres.ro

Oprirea agentului termic se va face progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi închiderea instalaţiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimţite în următoarele 24 de ore. 

Potrivit sursei citate, măsura a fost luată având în vedere prevederea din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte plus 10 grade Celsius, între orele 18,00 - 6,00". 

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale - spitale, creşe, grădiniţe, sere, etc - în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora. 

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon cu apelare gratuită din orice reţea TELVERDE - 0800.820.002.
 

×
Subiecte în articol: RADET căldură
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close