Antena 3 CNN Economic Auto A ignorat poliţia care l-a oprit pentru că gonea cu 90 km/h în Constanţa

A ignorat poliţia care l-a oprit pentru că gonea cu 90 km/h în Constanţa

A ignorat poliţia care l-a oprit pentru că gonea cu 90 km/h în Constanţa
21 Noi 2008   •   21:05

Un tânăr oprit pentru că gonea pe un bulevard din Constanţa i-a ignorat pe poliţişti. A fugit cu maşina de sub ochii lor şi a abandonat-o la intrare în staţiunea Mamaia. După o oră, a mers la Poliţie şi a reclamat că autoturismul i-ar fi fost furat din faţa casei. Însă în urma cercetărilor poliţiştii, au descoperit că tânărul avea permisul suspendat.
Tânărul a fost surprins, în miez de noapte, de o patrulă a Poliţiei Rutiere gonind cu 90 de km la oră pe un bulevard din Constanţa. Iniţial a oprit la semnalul poliţiştilor, apoi s-a răzgândit.
La o oră şi ceva după ce a abandonat maşina într-o parcare de la intrarea în Mamaia, tânărul s-a prezentat la o secţie de Poliţie. Însoţit de un prieten el a reclamat că i-a fost furată maşina.
Ca să scape basma curată, tânărul a încercat să îi convingă pe poliţişti că la volanul maşinii sale s-ar fi aflat un prieten. Aceştia nu s-au lăsat păcăliţi, iar tânărul teribilist va fi cercetat pentru conducere fără permis, sustragerea de la controlul poliţiştilor şi circulaţie pe drumurile publice cu numere provizorii de înmatriculare expirate.
Antena3

×
Subiecte în articol: viteza
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close