Antena 3 CNN Economic Auto Accident grav pe DN1, în localitatea clujeană Stejeriş. Cinci persoane au murit

Accident grav pe DN1, în localitatea clujeană Stejeriş. Cinci persoane au murit

Accident grav pe DN1, în localitatea clujeană Stejeriş. Cinci persoane au murit
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Aug 2011   •   18:19

Cinci persoane au murit în urma unui accident produs pe DN1, în localitatea Stejeriş, judeţul Cluj. Traficul în zonă este blocat. Din primele informaţii, şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

Paul Ulieru, de la centrul Infotrafic, a declarat în direct pentru Antea 3 că traficul pe DN1, la kilometrul 437 este blocat, în urma accidentului. Ulieru a recomandat şoferilor care tranzitează zona să aibă răbdare, să nu se angajeze în depăşiri de coloană şi să păstreze distanţa între maşini.

De asemenea, oficialul a adăugat că speră ca traficul să fie fluidizat în circa 15 minute, când poliţiştii rutieri vor elibera circulaţia pe un singur sens, în valori alternative.

Din primele informaţii, un şofer care mergea dinspre Alba-Iulia spre Turda nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula regulamentar.

Din cele mai recente informaţii, alte trei persoane au fost rănite în accident şi transportate la spital. Informaţiile iniţiale indicau o singură persoană rănită în accident şi cinci morţi.

 


×
Subiecte în articol: accident rutier morti DN1 Turda Alba Iulia
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close