Antena 3 CNN Economic Auto Accident grav pe DN1, soldat cu moartea unui copil şi rănirea altor cinci persoane (VIDEO)

Accident grav pe DN1, soldat cu moartea unui copil şi rănirea altor cinci persoane (VIDEO)

Accident grav pe DN1, soldat cu moartea unui copil şi rănirea altor cinci persoane (VIDEO)
01 Mai 2010   •   14:51

Un copil de 4 ani a murit, într-un accident în lanţ produs pe DN1, la ieşire din Corbeanca. Sora victimei - un bebeluş de 4 luni - şi patru adulţi au fost grav răniţi şi primesc îngrijiri la spitalul Floreasca. Totul, din cauza unui şofer grăbit. În total, cinci maşini au fost implicate în carambol.

Accidentul s-a produs în momentul în care unul dintre şoferi a încercat să intre cu maşina într-o depăşire, fără să se asigure. Autoturismul s-a izbit de o altă maşină care circula din sens opus. Alte trei autoturisme au fost implicate în accident.

Fetiţa de doar câteva luni a fost adusă de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. Medicii spun că au reuşit să o stabilizeze însă, starea ei este critică.

Celelate victime, două femei şi un bărbat, sunt şi ele internate tot la Spitalul Floreasca. Una dintre femei a suferit un traumatism toracic, iar cealată o fractură de bazin. Bărbatul are un politraumatism abdominal şi ar putea fi operat.

În accidentul de pe DN 1 au fost implicate, în total, cinci maşini. Circulaţia rutieră din zonă a fost întreruptă timp de două ore.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic blocat DN1
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close