Antena 3 CNN Economic Auto Accident grav pe DN1. Traficul a fost reluat

Accident grav pe DN1. Traficul a fost reluat

Accident grav pe DN1. Traficul a fost reluat
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Iul 2012   •   20:12
UPDATE 20:12 - Traficul rutier a fost reluat duminică seară, în condiţii normale pe DN 1, după ce a fost blocat, timp de aproximativ o oră.
   
Potrivit datelor oferite de către Poliţia Prahova, coloana de maşini pe sensul de coborâre din staţiunile de pe Valea Prahovei începe de la Sinaia şi se termină la Posada, în zona producerii accidentului, autorităţile neputând să precizeze unde începe coloana pe sensul de urcare spre Braşov.

Traficul rutier este blocat total duminică după-amiază pe DN1, pe serpentinele de la Posada, din cauza unui accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită şi a rămas încarcerată în maşină, scrie Agerpres.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, în evenimentul rutier au fost implicat două autoturisme, iar în urma impactului dintre acestea o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii.
   
La faţa locului se află echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova care lucrează pentru scoaterea victimei din maşină.

×
Subiecte în articol: trafic blocat DN1
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close