Antena 3 CNN Economic Auto Accident pe DN1: Trei răniți, după ce mașina în care erau s-a ciocnit cu un microbuz de marfă

Accident pe DN1: Trei răniți, după ce mașina în care erau s-a ciocnit cu un microbuz de marfă

Accident pe DN1: Trei răniți, după ce mașina în care erau s-a ciocnit cu un microbuz de marfă
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Feb 2012   •   11:39
Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital, joi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfă, pe DN1, în judeţul Braşov, între localităţile Codlea şi Vlădeni, informează Mediafax. În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată timp de o oră.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs în jurul orei 08.00, pe DN 1, la kilometrul 192 + 400 metri, în localitatea Vlădeni, după ce un microbuz de transport marfă care circula dinspre Făgăraş spre Braşov a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula din sens opus.
 
Atât şoferul autoturismului, în vârstă de 57 de ani, cât şi doi pasageri din maşina sa, o femeie de 49 de ani şi un bărbat de 40 de ani, au fost grav răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.
 
La locul accidentului au sosit trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare, deoarece şoferul autoturismului a rămas prins între fiarele maşinii, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectortului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja.
 
"A fost o intervenţie deosebit de dificilă deoarece şoferul autoturismului a rămas prins între fiare. I-au rămas prinse picioarele sub pedale şi a trebuit să îndepărtăm bordul. Avea momente când îşi pierdea cunoştinţa şi apoi îşi revenea pentru câteva momente. Echipajul de descarcerare s-a chinuit circa o oră să îl descarcereze pe bărbat. De asemenea, o femeie de 49 de ani a fost şi ea încarcerată, dar a fost scoasă mai uşor din maşină", a spus Sfreja.
 
Un alt pasager din autoturism a suferit şi el diverse contuzii torcice şi la membre, toate cele trei victime fiind transportate la spital.
 
În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată timp de peste o oră.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close